SPORTlov!!!!!!!

Ett sportlov nästan utan snö, vet jag inte när jag hade sist :-( Det går inte att åka skridskor, knappt skidor och det är varken varmt eller kallt. Tråkigt!!! Jag är en person som mår dåligt av att inte hitta på något under dagarna, så ni förstår ju själva att det kryper i kroppen på Fanny Lindh atm.
Trotsade i alla fall dagens tråkväder, och grillning fick det bli!! Fick med mig Olle ut, trots att det va skid-VM på tv?! Visst, jag mutade honom med att han skulle få följa skidtävlingen i Cmore-appen på min telefon(aj, sa surfmängden) men vad gör man inte för kärleken sin(och för att få sin vilja igenom)? ;-)

Igår var jag på Leo’s lekland i Karlstad med Olles kusiner, mamma, mormor & syrra, ja och Olle själv såklart. Har aldrig varit där förr, men jag tyckte det var askul trots att jag är 19 år gammal. Blev dock trött i huvudet och märkte även att jag ännu inte kommit över min fobi för människor utklädda i stora dräkter. När jag var liten var jag så förskräckligt rädd för Mc Donald’s-clownen och MAX-tigern. När lejonet Leo gjorde entré på leklandet igår så gick allt en kall kår längs ryggraden... Finns det NÅGON som känner/kände likadant? Eller är jag heeelt udda???

Nåt som däremot var livet när jag var knodd var Nöjesfabrikens lekland, jag & brorsan var där flera gånger! Studsmattorna & rutschkanorna var ju 10/10!!

Gillar

Kommentarer