SNITTAR 12 TIMMAR

Tjenis godingar🤍
Känns inte som att jag gör nåt annat än att jobba & sova på repeat sen vi flyttade för drygt tre veckor sen?? Under veckodagarna jobbar jag dagarna i ända eftersom Olle ändå inte är hemma. Är borta och knegar i snitt 12 timmar per dag?! Så hinner nästan aldrig se lägenheten i dagsljus, haha tragiskt värre hör jag nu. Helgerna sen - swishar förbi utan att man ens hinner reflektera över dem. *Vips*, så är det söndag och min & Olles sista kväll tillsammans på veckan..

Det värsta är att jag inte hinner prioritera träning.. Har fortfarande gymkort på mitt favvo-gym i Torsby. Brukar dock va så jävla trött / bli så himla sent efter jag slutat arbeta(i Torsby) så det blir inte många träningspass.. Har haft tankar på att byta till samma träningscenter som bästa @Majawesth här i Sunne, undrar när man hinner ta tag i det..🙈 Mår SÅ mycket bättre(både kroppsligt & psykiskt) när jag tränar och äter regelbundet. Märker verkligen STOR skillnad på humörsvängningar och så..! Vill komma igång nu nu nu!

Så fördomen om att alla personliga tränare lever på gymmet(på sin privata tid) kan ni härmed stryka..😉

Hehe - här står jag och poserar i minigymmet i företagslokalen😝

Resten av denna vecka bjuder iallafall på några godbitar till händelser som kommer bryta mitt aningen gråa livsmönster;


ONSDAG

Frisörbesök

Massagejobb

Instruera gruppträning


TORSDAG

Karlstad-tripp med min @Juliahalvardsson 🤍


FREDAG

Massage- & kontorsjobb

Halloween-drinkkväll/natt


LÖRDAG

Fixa i lägenheten


SÖNDAG

Tända ljus vid farfars grav i Ransäter

Middagsbjudning här hemma

Slutligen - hör nu här: Har alltså inte redigerat dessa bilder ovan? Kameran på nya mobilen är sjuuukt bra på att fånga rätt ljus, fattar inte vad folk klagar på när de säger att IPhone 11 Pro suger???

En fin solnedgång var det, minst sagt! Den la ett rosa, magiskt skimmer över heeela lägenheten💞💕💓💗 Fler sådana tack, moder jord!

Gillar

Kommentarer

Anniehjalmarsson
Anniehjalmarsson,

Åh vilken solnedgång, Oktober alltså. wow! Hoppas du haft en bra vecka finis, kram! <33

nouw.com/anniehjalmarsson