SCARY TIMES

Halloween närmar sig med stormsteg hörni!!! En högtid som tidigare lyst upp den annars ack så mörka tillvaron man hamnar i under hösthalvåret.

I år blir det dessvärre ingen halloweenfest på Nöjesfabriken, den som varit en av årets höjdpunkter förr. Det roliga är att alla som är där den kvällen går ALL IN! Tror inte jag sprungit på NÅN där inne som inte varit utklädd?? Det är linser, dräkter, smink, peruker.. SÅ JÄVLA KUL!

Så det saknar jag faktiskt, senaste(hoppas INTE att det var den sista) gången som vi festade loss på nöjes var i Februari i år, tror jag? Börjar bli ett tag sen, buhuhu..!
Nåväl, tur(?) att man har större problem än så i livet. Det enda tråkiga är att jag känner att ens ”galna” ungdomsår försvinner lite, tycker 2020 har lett till så stor press att man endast ska jobba och ta ansvar typ? Att fest är en synd..? Känner ni samma?

Detta år kommer halloween firas med en enkel skräck-drinkkväll hemma hos mig med några tjejer!

Jag & O har ju inte kommit ordning ordentligt hos oss än. Hade mer än gärna haft fest(!!!) men den möjligheten finns tyvärr inte förrän vi fått vår soffa bland annat.. Dock så har vi brudar pratat om drinkkväll läänge så det blir nog toppen! - Mer om det då!

Hahah bilden längst till höger - sprang in i en främmande doktor & hans hippiekompis på klubben för nåt år sen. Eftersom jag var utklädd till sjuksyrra så stannade vi(jag & tjejerna) helt naturligt och snackade en stund med honom och kompisen, och var sedan tvungna att ta ett kort tillsammans? Roligt minne ändå ;-)

Vad gör ni på halloween?🎃

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Mysigt med ett lite mindre halloween-firande, en bra lösning nu under pandemin!

nouw.com/agnesmathilda