SÅ BLEV DET VINTER?!

Ni som följer mig på Insta lär väl ha tröttnat på mina 1000 storys de senaste dagarna...:-P Det är nämligen så att jag kickstartat året med ett fleeertal vinteraktiviteter! När det ä n t l i g e n blivit vinter på riktigt med snö, sol & minusgrader vill man inget annat än att ha pjäxor eller skridskor på fötterna, grilla och dricka varm oboy?!! Det är ju SÅ skönt med frisk luft! Well, känslan när man sen kommer in i värmen tillbaka är svårslagen den med ;-)

På trettondagsafton for vi till Lysvik och åkte skridskor & grillade med Olles familj på Lisjön. Mys va? ;-) Känslan att glida fram över spegelblank is - den ÄR. Har ni inte gjort det nån gång måste ni testa!

Glidarn’ Julia ;-)

Ett par dagar senare fick det bli en svängom på slalomskidorna - första gången denna vinter. Jag & Stina bestämde oss för nån vecka sen att det skulle vara kul med en liten tur till Hovfjället - nära & enkelt. Visionen blev verklighet i fredags och det blev en asmysig dag där även Julia hängde med🤍 Trion ;-)

Har väl tillbringat hälften av mina uppväxtår på Hovfjället. Mamma(med kollegor såklart) drev restaurangen där uppe ett tag, då blev det naturligt att man hängde där. Åkte pulka, slideade omkring i backarna och bodde i stuga. Störtlopp tillsammans med brorsan var grejen det, tider ;-)

Igår samlades vi ett gäng kompisar för lite ”pond hockey” = ”sjöhockey”. Det var jag, Julia & killarna(som vanligt??). Men vi tjejer hängde med bra i svängarna ändå tyckte jag, vi presterade helt okej trots att 100% av våra mot- & medspelare spelat/spelar hockey?! Den ni ;-)

Alla tog sina egna bilar dit så det blev helt coronasäkert dessutom, perfekt ju. Vi hann med två ”matcher”, grillning och en massa lek(mölj) emellan - sån rolig aktivitet, snacka om att man fick blodad tand!!

Det var allt för idag, hadé bäst!🤍

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Gud så mysigt!!

nouw.com/linnealarssonss
Ida,

Såå magiska bilder!! Ser fantastiskt mysigt ut, så vackert<3

idanilssonphoto.se
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

mycket fina bilder och mycket fin blogg. Följer direkt !!

nouw.com/vardagsarlighet
nellielillskog
nellielillskog,

Åh vill också ha så mycket snö!!! 😍

nouw.com/nellielillskog
trix
trix,

Vilka härliga bilder! Magiskt vinterland 😍


nouw.com/trix