RUM FÖR RUM - köket

”RUM FÖR RUM” är som utlovat tillbakaaa! Denna typ av inlägg är ju egentligen bara roliga för mig, och er som är nyfikna på min inredningsstil. Det förra ”Rum för rum”-inlägget blev dock super-uppskattat(TACK🤍), så tänker att jag fortsätter med serien!! Fortsatt hade jag säkerligen gjort ändå, ni som känner mig vet ju att detta är min optimala kombo - foto, inredning & skrivande i ett ;-)


ÄLSKAR. Stort, rejält kök med mycket ytor & förvaring. Jag som mat- & bakintresserad hade inte kunnat önska mig nåt bättre i mitt första riktiga boende. Diskmaskinen, den integrerade micron och all sån lyx är ju bara ett stort plus. Både jag & min sambo är överlag - jättenöjda. Sen finns det såklart småsaker man stör sig på, som det ju alltid kommer göra om man själv inte varit med och bestämt hur allt ska se ut ;-)

Här kanske man önskar att vi satt och åt mat mer ofta. Vi hamnar alltid i soffan framför tvn...Nån som känner igen sig? Rymlig & mysig matsalsdel iallafall, som vi också är nöjda över. Perfekt när vi har gäster, då sitter vi alltid här och myser🤍 Inredningsmässigt vill jag ha in mer beigea nyanser och upp med fler tavlor.. Annars så! Huvudpersonen här inne måste vara bordet som Olle snickrat samman. Fortfarande inte lackerat på själva bordsskivan, men när det väl är fixat(han är faktiskt i full gång med penseln nere i källaren) får ni såklart ta del av det! ;-) Det blev så otroligt unikt & fint, han kan sin grej den där snickarn’.

That’s it for today ;-)

Vill ni ha mer inspo till köket, glid in hos @emmasundeskog som visade upp en massa fint smått & gott igår!🤩 Haha - ”great minds think alike” stämmer in rätt bra på mig & Emma. Denna vecka var vi båda visst sugna på att släppa in er läsare i våra kök, får se vad det blir för inlägg nästa vecka!;-) Skämt åsido, tänker vi lika när det gäller bloggarna och även i ’verkliga’(?) livet, har vi kommit fram till när vi umgåtts🤍

Ha en fortsatt bra vecka nu, i helgen är det ju första advent(!!) - längtar ni?

Gillar

Kommentarer

emmasundeskog
emmasundeskog,

Herregud vad fint 🤯 Haha så kul att vi verkligen gör det, i typ allt! Själsfränder 🤪🤍

nouw.com/emmasundeskog
Faannylindh
Faannylindh,
Åååh tack!🙈 Haha men jaaa, finaste vi🤪🤍
nouw.com/faannylindh
emmanatterlund
emmanatterlund,

Så fint! 😃 Ska börja adventspynta här idag - är lite övertaggad haha!

nouw.com/emmanatterlund
Faannylindh
Faannylindh,

Tack snälla!🤩

Haha förstår det😉

nouw.com/faannylindh
HandlaSmart
HandlaSmart,

Bra med mycket arbetsyta i köket Trevlig helg ❤️

nouw.com/handlasmart