PROS’ and CONS’

min vardag, tankar

+ På fredá är det äntligen dags att få utväxten färgad av bästa privatfrissan @Matilda_almen !! Jag fick förhinder förra gången det skulle göras, meeeen nu så!

- Det är så kaaaallt ute! Fast vad kan man förvänta sig när det är vinter? :D:P
Det som blir extra jobbigt är den isiga temperaturen och mörkret, som gör det nästan omöjligt att ta kvällsjoggar. Jag blir nämligen alltid sjuk om jag gör det, så har lärt mig att undvika det.

+ December bjuder på många roliga festtillfällen! Jag är riktigt taggad, det vankas både studentfester, julfest samt nyårsfest. Nyår kommer bli väldigt annorlunda från tidigare år, men - mer om det lite närmare...;-)

- Skolan är fortfarande det stressigaste jag varit med om.. Det är ingen ”skön” stress, en sån jag kan känna på jobbet liksom. Det är en stress som ligger med under dygnets alla timmar. Kommer jag få E i matten? Kommer mitt gymnasiearbete bli godkänt? Vad ska jag göra efter studenten?...

+ I måndags påbörjade jag ett sockerförbud, som jag än så länge har hållit!*stolt*
Förbudet gäller i en månad, dock så har jag inte valt den bästa tiden på året att göra detta på... Det kommer bli svårt när det blir dags för adventfika varje söndag... Wish me luck please!

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
du är såå fin!!!
nouw.com/juliablomgren
Faannylindh
Faannylindh,
Ååh, tack snälla!!!❤️
nouw.com/faannylindh
megkaup
megkaup,
känns ju som övervägande bra grejer ändå! och kämpa med skolan, det blir bättre senare. KRAM!
nouw.com/megkaup
Faannylindh
Faannylindh,
Tack så mycket, kram!
nouw.com/faannylindh
IP: 82.99.3.229