PIMPELFISKE, TRERÄTTERS & DRINKAR

Nämen HA-llå🤍 Har ni haft ett bra nyårsfirande? Dagarna rusar förbi och det är nytt år - hur klyschigt det än låter så älskar jag det.

Håller tummarna för att ni är nyfikna på vad jag gjorde på nyårsafton, för det kommer ni få reda på nu:

06:00(?!) ringde väckarklockan och det var dags att stiga upp och åka till detta vinterparadis en bit norr om Torsby. Mamma & Anders hade styrt ihop ”nyårsraketen” - en fisketävling som gick ut på att man skulle få så många fiskar som möjligt inom sitt lag. Som ni vet vid det här laget är vi en hel drös inom ”mamma-familjen”, men utöver familjemedlemmarna + respektive så henkade även morfar & familjevännerna Micke & Anna på. 9 firrar blev det totalt på alla lag, dock hamnade Team Fanny sist :-( Mysig familjeaktivitet ändå, om än lite väl blött just den dagen.. ;-) Kanske en ny tradition?


Vid 12-tiden for vi hem, gjorde oss fina och jag förberedde inför kvällen då fem tjejer kom till mig på nyårsmiddag. Sambon drog iväg till sina killkompisar för att fira in 2021 med dem.


Tjejerna kom hit, och vi inledde vår trerättersmeny(!!) direkt - med förrätten som var västenbottenostkorgar fyllda med krämig skagenröra. Som varmrätt hade vi helstekt ryggbiff med smashad parmesanpotatis(har ni sett att ALLA på sociala medier gör såna potäter nu för tiden?) samt två såser. Efterrätten(som jag inte har nån bild på🙃) utgjordes av Majas underbara Oreo-cheesecake. Ser gôttigt ut på pappret va?


Förutom att äta gjorde vi en massa aktiviteter och hade drinkkväll(=bjöd varandra på varsin drink) precis som på halloween - det inlägget kan ni läsa här🥳 ! Bilderna ovan föreställer min ”Ananasdröm” & Julias ”Lemondrop”. Allas, allas(!) cocktails var så jäkla smarriga, guldstjärna till oss??? Ännu en gång påmindes man om vilket PANG-koncept vi har skapat genom ”drinkkväll” ;-)

Jag nämnde aktiviteter: några av dom var; ”rygg mot rygg”, ”pekleken” & Julias egna spel(!!).. Skrattade gott & mycket - det sägs vara den bästa medicinen för ett långt liv, så nu lever man förhoppningsvis några extra år ;-)


Strax innan tolvslaget hörde killarna(=Olle & gänget) av sig och tyckte vi skulle komma dit och skjuta raketer med dem! Sagt och gjort umgicks vi på utsidan en stund innan vi tjejer gick hem till mig igen. Senare kikade vi in i Majas lägenhet en snabbis där hennes Oscar hade grabbhäng innan kvällen avslutades hos mig igen runt 04?? Frågan är hur jag ens höll mig vaken de sista timmarna med tanke på den tidiga morgonen? Jag som vanligtvis är en SÅN tröttis..🙈


Avslutningsvis då - med nyår kommer dock ett BERG av förväntningar, men det blir aldrig som man tänkt sig. Det pratade jag & Stina om på bakfyllan. Maten blir aldrig lika god som man trott, tolvslaget aldrig lika spektakulärt, festen matchar aldrig förväntningarna..

Därför är det skönt att det är över, det enda man vill är ju egentligen att landa här - i ett nytt, fräscht kapitel med namnet januari. Som roligast har vi bland annat haft de år vi varit i Branäs och firat. Så om pandemin tillåter är det vi som tar vårt pick å pack och åker till fjällen för att skåla in 2022! Den saken är säker! ;-)

Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Ser ut som ett väldigt härligt nyår ! Och fin du var och är 😊 KRAM

nouw.com/vardagsarlighet