PÅSK HOS OSS

Nu måste vi prata. Eller jag måste skriva, hur man nu väljer att uttrycka det:

*Pang* på rödbetan - jag har haft Covid. För några veckor sedan var detta otänkbart i min värld så till vida att jag VERKLIGEN INTE ville ha, eller trodde jag skulle få skiten... Började nästan fundera på om jag haft Corona utan symtom? Som ni vet jobbar sambon i Stockholm, så vi har varit småskraja att han ska få viruset...Viiilket han tillslut fick:-)))

Så gick det till: Olle kom hem, precis som vanligt för ett par helger sen. På söndagen samma helg blev stackarn hängig och vi började genast hålla oss ifrån varandra. Men det var kört - han hade redan råkat smitta mig och med mig stannade infektionskedjan - som TUR är. På måndagen var feberfrossan ett faktum.. Sen följde dryga veckan med förkylning, smak- & luktbortfall och trötthet, men det var inte så illa som det kanske låter. Vi klarade oss lindrigt undan och tackar Gud för det. Det konstigaste är att O inte vet när, var, hur han blivit sjuk? Han har gått mellan sitt hotell och bygge i Stockholm, åkt Moelven-buss med kollegorna hem till Sunne och sen blev han sjuk. Mysko va?

Det lättar mitt hjärta att skriva av sig då det varit jobbiga veckor. Tristessen har varit överväldigande och ångesten över att inte kunna arbeta och bli den andra av drygt 150 anställda med bekräftad smitta på jobbet har ätit upp mig inifrån. Är knäckt över hur noggrann och nästan nitisk jag varit med min handsprit, handtvätt, städning... Shit vad jag har hållit på - till ingen fkn nytta???! Har liksom varit mormor, morfars & farmors egna Corona-polis, haha!

Aja, har somsagt varit otröstlig men nu är jag frisk som en nötkärna och har antikroppar. Har ni det? ;-)


Hur firade ni påsk?

Ovan har ni bilder som kan ge er ett hum om hur vi har haft det💛 Har rabblat nog så låter kort och gott dem prata för sig ;-) Så avslutar vi för idag!

Gillar

Kommentarer