PÅBÖRJAT NÄSTA PROJEKT:

Bilder från några helger sedan då vi vaknade av att solen sken in genom fönstret. Ändå trevligt med lite strålar i november-rusket!😉💛

Denna måndag är(var) lika grå som jag känner mig. Vaknade upp med en smula huvudvärk och tröttare än vanligt, så fick ställa in allt jobb för dagen. Det må va SÅ tråkigt, men vi alla måste vara på den säkra sidan nu. Känner man minsta lilla ska man inte arbeta, även om jag är av tron att vi känner efter liiiite för mycket..

Mjölk med kaffe, så jag gillar det ;-)

En hemma-fixar-måndag fick det bli istället!!(Även om det inte blivit mycket fix gjort) Ska inte sticka under stolen med att jag gillar att vara hemmavid och pyssla. Bästa jag vet. Men jag hatar däremot att känna mig såhär orkeslös.. Har liksom legat i soffan och tittat på Modern Family så många timmar idag att det snart kommer börja växa mossa på mig..:))

Har dock kammat ihop energi till att påbörja veckans att-göra-lista;

På listan står bland annat: ”Grunda linneskåpet”. Har tagit tag i det fixeriet idag. Kul ju! Är jag Helen Torsgården? - På god väg att bli iallafall :-P

Nu när det kom en ljusare färg på skåpet insåg jag att det så småningom kan bli en favoritmöbel. Sen är frågan om det ens passar i en modern lägenhet? Det får vi se - *panikskratt*.. Min & Olles spontanitet ibland är inte att leka med, hehe. Är ni spontana av er?

Gillar

Kommentarer