nytt i köket & en pissråtta

Innehåller affiliate-länkar

Hej och välkomna till inredningsbloggen.se!!!!

..Så känner jag vArje gång jag ska skriva nåt om lägis, haha. Vilket ni kan lista ut är preciiiis vad jag ska snacka lite om idag. Har väl äntligen hittat min bloggnisch dåra - INREDNING. Tog blotta sex år att leta rätt på den?!?! Skämt åsido så är min nisch att: inte ha någon nisch, den ni ;-)

Bla bla bla - till saken nu. Jag & sambon håller igång med både större och mindre projekt. Ett mini-pyssel vi genomfört i köket kommer här:

Något jag märkt sedan jag flyttade hemifrån är att jag är mer praktiskt lagd än jag tidigare trott. En av gångerna jag märkt av just detta: Jag saknade en plats i köket där det gick att hänga handdukar & grytlappar utan att de gled ner på golvet(för då blev jag så JÄVLA irriterad). Fick därmed den lysande idén att köpa en stång & S-krokar och skruva upp. *Tjoff* - problem löst?! Hur bra blev det inte?! Ooooch hur mycket TANT har man blivit som höjer en sån fjant-grej till skyarna..?🙃 Nåväl -praktiskt som tusan, rekommenderar starkt! Är dyng-förtjust i grytvanten & lappen i ”skinn” som hänger där på bilderna också, såååå stilrena & snygga! Finns liknande här & här 🖤

Japp, det går saaaakta men säkert framåt här hemma. Vi bor in oss och försöker fixa till allt hur vi vill ha det(i den mån som går i en hyresrätt). En god nyhet - HELA KÖKET kommer ni få se till veckan för det är äntligen ”klaaaart”(om ni ens bryr er?). Så kika in extra ofta då ;-)


Typ såhär☝🏼 har HELA min vecka sett ut, spännande ellerhur? Ser nog tyvärr gladare ut på bilderna än jag känner mig inombords. Mår som en pissråtta. Är inte sjuk - men orkeslös, illamående, ångestfylld och har lätt hôvv-knack som pappsen säger(=huvudvärk). Förmodligen stress enligt Olle. Det suger kalasmycket.

Tog en paus från sociala medier igår - raderade ALLA appar hela dygnet. Det var skönt. Nu är medierna tillbaka men jag har valt att inaktivera notiser på nästan alla. Så nu går jag bara in och scrollar när jag känner för det, istället för att instinktivt trycka på VARENDA notifikation som dyker upp. Ett mycket bra val om man har en hjärna som behöver vila.

Ska nu stänga ögonlocken och hoppas på ett bättre mående imorgon, och helst resten av livet!!! Godnatt🤍

Gillar

Kommentarer

emmasundeskog
emmasundeskog,

Omedvetet ett svinbra tips?? Lät så skönt att inaktivera notiser - kommer absolut göra samma 🙋🏼‍♀️🤍

nouw.com/emmasundeskog
Faannylindh
Faannylindh,
Hahah, ja men gör det!! Det är asgött att slippa notiserna🤩
nouw.com/faannylindh