new in - på sina rätta ställen

Innehåller affiliate-länkar

Jag tog med mig @Juliahalvardsson till Karlstad förra veckan på shopping! Hur kul?

Majoriteten av alla saker jag fick med mig hem var inredning(vilken SKRÄLL)! Som ni vet är hemdesign ett av mina stooora intressen, därför gillar jag ju att skriva om det ;-) Tänkte idag visa er vad jag köpte under trippen, men som twist ska ni få se sakerna på sina ”rätta ställen” - häng me’!

Ny gardinstång - inget fel på den som redan satt där, men den var silvrig och klaffade inte riktigt med resten av inredningen. Då det blev en ny vit en som ni kan hitta här. Jag blev, som jag brukar säga - ”dretnöjd”. Resultatet = fräscht! Gardinerna i sin tur finns att köpa här !


Rymlig, lite industriell spegel här och svarta galgar att hänga på hatthyllan istället för de vita som vi hade förut här !


Ny kruka som jag satt en stickling i & en hängande ljusstake som jag letat i ÅR efter! Dessa får man tag på liknande(obs) här & här. Stilrena detaljer som får duga i väntan på vad jag annars ska hitta på att pryda fönstret med :P


Bra-att-ha-saker från inget mindre än IKEA. Jag är inget super-fan av guld & mässing, men vissa detaljer kan jag gilla - som dessa ;-) Ps. Löfbergs kaffe är en självklarhet hos oss!

Länkar: servettställ & kaffemått & klämma


Finaste pumpan! Finns att köpa via denna länk !


Fina fina fina ljus!!! Försökte hitta höstliga färger, lyckades helt ok ;-) Dessa hittar ni på H&M faktiskt! Finner dem dock inte på hemsidan :-(


Nytt kuddfodral i linne som inte gör sig lika bra på bild som i verkligheten.. Men om man bortser från det så är ju linne ett så himla behagligt(& fint!!) material, tycker inte ni det?? Finns här (fel färg men aja)


Köpte ett skrivbord (länk) & en fin korg (från Dollarstore men liknande här ) för att överraska Olle när han kom hem i torsdags. Hans ”spelhörna” var k a t a s t r o f innan, han hade skärmen på en pall med en resväska på, snyggt!!!:))) Denna lösning blev mycket bättre, ps4:t passar som handen i handsken i facket där ju ;-) Olles reaktion på överraskningen var: ”oj tack, hur mycket ska jag swisha raaa gumman?” Jag bara: ”haha men va, det var ju en överraskning, en present????” Hans reaktioner är inte de starkaste men det är den typen av människa(kille?) jag trivs som allra bäst med - det pratade faktiskt jag, Isak & pappa om häromdagen - de är nämligen likadana. Männen i mitt liv det♥️ Nu ska bara virr-varret av sladdar tas om hand och göras snyggt, men jag orkaaaar inte!


Hoppas ni gillade detta inlägg! Snart kommer fler ”rum för rum”-posts också!🤩

Gillar

Kommentarer