näthat

Sen när blev det okej att trycka ner någon och säga elaka saker för ingenting? Precis, aldrig.
Så varför ens lägga ner tid på att skriva saker som sårar till människor med känslor?

Jag själv får näthat kanske en gång i månaden, ibland tar jag åt mig och blir ledsen, ibland så bara skrattar jag åt det och går vidare.

Vet ni "näthatare" vad jag tycker om att ni sitter bakom en skärm och trycker ner andra? Jag tycker att ni borde tänka efter riktigt noga innan ni låter fingrarna rulla över tangentbordet. Jag tycker inte att det är okej att skriva vadsomhelst. Förtjänar personen ifråga hat? Mår ni bättre av att kränka? Skulle ni vilja få hat? Varför gör ni det? Jag förstår inte.

Jag tror att näthat och mobbning i synnerhet, byggs upp av att man är avundsjuk på personen i fråga, eller att man verkligen inte trivs i sig själv och måste ta ut det över andra. Men ni måste förstå att man inte kan skriva vad som helst. Det funkar inte. Får ni inte dåligt samvete när ni tryckt på knappen som sänder iväg de kränkande kommentarerna? Ni måste börja tänka efter, SLUTA.

Jag tycker så synd om de som får och tar åt sig av näthat, de som sitter och gråter på grund av er. Hur orättvist är inte det? Oskyldiga människor ska inte behöva fråga sig själva vad dom gjort sina näthatare. De kan heller inte stoppa näthatet som riktas mot dem. Det är ju helt sjukt att dom ska behöva ta till sig av saker som sårar!

Lägg på riktigt ner nu näthatare, vi måste vara snälla mot varandra!

Ta hand om er♡♡

  • tankar
  • Nära Torsby

Gillar

Kommentarer