MITT LIV SOM HÖGSKOLESTUDENT

Hej igen! Sitter just nu på tåget ner till KD och jag lever. Fasiken att jag för första gången på flera år har kommit ur min bloggrutin rejält. Jag som varit så nöjd över vad jag byggt upp här inne..:-( Jaja, vad ska man göra? Jag har inte mått helt 100 pga. stress under sommaren, och än har jag inte riktigt kommit in i livet som student i Karlstad/Molkom heller..

Men, om vi ska prata om just min utbildning: Än så länge är det skitkul, om något utmanande! Har gjort två hela veckor nu, och det är redan ganska tufft ärligt talat. I veckan fick vi tre uppgifter som alla ska/skulle vara klara inom några dagar bara - hjääälp!
Vad gäller lägenheten så är den inte riiiktigt iordning än.. Det ska upp nån mer tapetvåd, och innan den är uppe så kan jag varken montera tv-bänken eller sätta upp gardinerna - osvosv. Dock så har jag en känsla av att jag kommer trivas i den när allt är fixat, än så länge känns den lagom stor(läs liten) för lilla mig och området i sig är tryggt.

För att detta inlägg inte ska bli flera meters scrollande långt(och för att jag inte ska behöva berätta ALLT) så har jag slängt in ett gäng med bilder från mina första veckor som PT(!!!)-student. Se och njut! ;-)

Gillar

Kommentarer