MINA DAGAR I TORSBY:

I veckan har jag mer eller mindre bott BARA hemma hos mamma i Torsby. Jag jobbade nämligen där måndag, tisdag & onsdag. Kändes lättare att övernatta ”hemma” så jag slapp åka Sunne - Torsby -Torsby -Sunne var eviga dag, det är ändå hela 7 mil tur & retur?!
Haha, men oj va skönt det var att komma hem till sitt eget igår kväll..! Man vänjer sig fort vid att bo själv i lugn & ro, med sina egna rutiner. Men tack snälla mami & Co. för ett par mysiga dagar(när jag väl varit hemma) och för all god lagad mat♥️

Tänkte berätta hur mina dagar på hemorten varit, let’s go:

Har knegat på med PT-klienter, gruppträning, massage och i restaurangen på Sahlströmsgården. Så idag är jag helt färdig då jag gjorde en långkörare på 12 timmar under måndagen.. Sen har jag börjat 05:30(!!) både tisdag, onsdag och arbetat med massage & gruppträning på kvällarna. Inte nådigt nästan.. Tur jag är näst intill ledig idag🤍🤍🤍

Fina Sallegårn’(som jag kallar mitt extrajobb huehue)!

Ser ni utanför fönstret i den högra bilden? Det SNÖADE på tisdagen och det vita täcket låg kvar heeela dagen. Man blir lika förvånad varje år ;-) Men jag får en så varm känsla i kroppen när de första flingorna dalar ner... Blir pirrig & förväntansfull! Känner ni samma känslor?


Gick loco i mammas och Anders uthus under måndagen, hahah! Finns en massa skit i dom, men även en del guldkorn. Tro mig, har varit där förr och fyndat grejer och morsan tycker bara att det är bra att de blir av med saker!

Plockade på mig två formar - varav en är så himla himla fiiin! Sil, såsslev, fler vardagstallrikar & såskopp slank också med. Allt detta tog jag hem till lägenheten!

Sen bar jag även in en trälåda & glasflaskor som jag piffade till gästrummet(mitt gamla rum) inne i villan hos mamma med. Kan ta bilder på det framöver om ni vill se!

Jag & mamsen var ut en tur på byn under tisdagen och kikade i butiker, blev även en fika faktiskt ;-) Vardagslyyyzz!
Jag fick med mig en växt - vet att jag är en basic bitch som köpte en Monstera haha.. Var även in på ”Uppvalls elektriska”, där jag öppnade plånboken för en lampfot som jag kollat in. Lampskärmen hade jag sedan tidigare. Nu är vardagsrums-fönstret i lägenheten mycket mer ombonat som ni ser!! Tidigare hade vi liksom Olles gamla sänglampa & en sleten kruka där bara - va snyggt!!!:-))


Så mycket mer än jobb & shopping blev det väl inte i Torsby som ni märker..

Nu är jag som sagt tillbaka hemma i läggan och ska vila vila vila tills jag har möte med en kostklient ikväll. Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer