MIN LÄGIIIIIIS!!

LEVER HON??!?! Men jaaa gummor & gubbar - det är klart jag lever! Har haft en hektisk sommar full av jobb och har mellan arbetsdagarna klämt in nöjen. Ska vara ärlig och säga att jag inte mått helt bra mellan varven - har känt mig uttmattad faktiskt. Har delvis mig själv att skylla, jag har inte tagit det lugnt alls under mina lediga dagar... Nåväl, jag mår bättre nu i alla fall, när jobbandet har lugnat ner sig en aning.. Förresten - ni ska faktiskt få en sommarresumé till veckan, eftersom jag knappt bloggat under juli & augusti. Nice va? Förhoppningsvis.

Vi går raskt vidare till vad jag har haft för mig idag:
Jag & brorsan tog tåget till Karlstad i förmiddags där vi shoppade i ett par timmar. Isak köpte brallor och jag inredning till min lägiiiis! ...Som jag har haft tillträde till den sedan 1 juli, men inte haft möjlighet att reka förrän nu. Herregud va sjukt egentligen?? Snälla nån liksom, hur svårt ska det va?!

Blev dock positivt överraskad när jag satte nyckeln i låset och öppnade, lägenheten var rymligare än vad jag hade fått för mig! Tänk vilken tur, så att den inte var mindre menar jag ;-)

När vi precis sparkat av oss skorna och jag hade börjat mäta några väggar så kom mamma & Anders dit, de hade varit på en resa och hade vägarna förbi Karlstad. En stund senare, efter ännu mer mätande, käkade vi mat på Napoli innan vi bilade till Stuvbutiken där det köptes färg & tapet. Till veckan ska vi nämligen ge min bostad ett lyft, innan jag flyttar in alla saker. VÄLBEHÖVLIGT! Självklart kommer ni få hänga med på den resan - det blir före/efterbilder här på bloggen! ;-) Hoppas ni längtar lika mycket som lilla mig!

Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,
Såå mysigt! Ser fram emot att få se lägenheten 😊 nouw.com/chanapha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229