MELLANDAGARNA:

Jahapp, julen är över. Så var det med det. Jag har redan städat ut den, tagit bort allt pynt. Vi som hade allt uppe i ynka två veckor?! Men har hunnit bli så trött på skiten att jag vill spy, så det fick räcka med jul nu. Vad är det med mig? Säg det, den som vet ;-)

Vad har ni hållit igång med i mellandagarna? Själv har man försökt chilla runt så mycket som möjligt innan ett nytt år med nya måsten börjar.. Har såklart använt kamerafunktionen på telefonen under dessa dagar, här kommer lite av det;


Invigde julklappen jag fick av Olle - Revolution Race-jackan jag önskat mig, med en promenad i juldagens solsken. Bästa killen som gav mig denna??? Har bokstavligen bott i den sen julafton! ❤︎


Tjejmiddag/vinkväll med Maja, Julia & Sara, också på juldagen. Det var kul att hitta på något även om det blev en lugn (men sen!!!) kväll jämfört med tidigare år..


Bebisgos, fick äntligen träffa lilla Frans🤍 Bebis 1 sover som en stock & bebis 2(katten) halvsover, så goa bägge två! Haha något som var kul var att jag alltid blir lika förundrad över hur SMÅ bebis-tår egentligen är, så fruktansvärt gulligt! Såklart jättekul att se Jossa & Oscar igen också, man träffas ju aldrig ~såhär i coronatider~. Även pappa & Ulla - vi umgås inte lika ofta längre heller tyvärr..


Med det sagt tycker jag vi går vidare i livet och försöker ha ett kanonslut på 2020 imorgon & en kanonbörjan på 2021 i övermorgon!

Puss, haj🤍

Gillar

Kommentarer