lugnaste julen NÅNSIN

”Morgonstund har guld i mund” - bild från när jag & Olle vaknade upp hemma hos mamma! Älskar känslan den förmedlar💛🧡


Igår gick självaste julafton av stapeln, om nån missat ;-) Hur firade ni, om ni firar? Jag vaknade somsagt i Torsby. Hade en mysmorgon där jag & O öppnade paket och åt frulle. Sen sa vi hejdå, han pyste iväg för att spendera dagen med sin släkt. Då tittade jag på sista(!) avsnittet av julkalendern med mamma & Anders innan jag började fixa mig. Färdigfixad satte jag mig sen i bilen med bror och brummade iväg till farmor där pappa & vår farbror redan befann sig. Vi åt jullunch och avverkade Kalle, smakade på min mjuka pepparkaka och hade julklappsutdelning - mysigt & lugnt i vanlig ordning❤️

Därefter drog vi till mamma igen och käkade middag med familjen + mormor & morfar(på avstånd såklart). Även kvällen blev cool-lugn.. Vi tjötade om allt mellan himmel & jord där runt bordet och rundade så småningom av på topp med ännu ett lass klappar🥰

Våra julaftons-kvällar är vanligtvis kaosartade - barn & julklappar högt och lågt, ljudnivå som når skyarna och mat i mängder. Tror vi brukar vara runt 30 pers, om inte mer?? Så om jag var helt slut och däckade totalt när jag la mig igår, HUR trött är jag då inte en ”vanlig” jul?


MIN JULOUTFIT?! Jag avgudar den, hur mycket skönare kläder kan man mysa runt i på julafton tror ni? Stickad oversizeklänning & strumpbyxor var pricken över i;et för att få en hög mysfaktor.


Annorlunda jul? Minst sagt. Jag & brorsan svettades under varsitt munskydd när vi var hos farmor. Vi hade ingen möjlighet att genomföra ett ute-firande så vi körde på: tvätta & sprita händer, hålla avstånd & munskydd inomhus istället. Vilka HJÄLTAR alla ni inom vård osv. är som JOBBAR i dessa åbäken.. Eloge till er.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Hur fin outfits har inte du?? 😍😍

nouw.com/beattriicee