LUCKA 2 - wishlist

Innehåller affiliate-länkar

Andra luckan - är min önskelista till Tomten, kanske kan den också inspirera er inför julklappsköpen till syrran/flickvännen/bästisen?

1.  KLICK En riktigt fin OCH skön morgonrock är något jag suktat efter lääänge. Eftersom man lever som en fattig student så är detta inget som prioriteras eller känns värt att lägga pengar på, tyvärr..

2. KLICK Som ni vet så far och flänger jag hit och dit, hela tiden. Varje gång jag ska någonstans blir jag GALEN på min sjukt opraktiska handväska. Den har endast 1(!!?) innerfack, är sladdrig som en påse och är så mörk inuti att jag inte ser vad jag packat....? Jag är i behov av en ny, praktisk och snygg bag att packa mina förnödenheter i. Kommer inte tomten med denna så köper jag den säkerligen själv efter jul, haha.

3. KLICK Dessa vinterskor har väl ingen missat? Riktigt snygga och även sköna pjux, som vore riktigt nice att ha i vinter ;-)

4. KLICK Detta fiiina armband önskar jag mig för att jag skulle vilja ha det på min stundande studentbal. Det passar ihop med mina Lily and Rose örhängen, som jag även dem har tänkt bära den där dagen i juni.

5. KLICK Något mer som jag blir GALEEEEEN på är hörlurstrassel! Tänk vilken dröm att slippa sladdkaos när jag - till exempel gymmar....!

6. Ansiktskräm KLICK & body lotion KLICKMina skönhetsprodukter börjar ta slut, så varför inte önska sig påfyllning av dessa i julklapp? Det är ju toppen att få något som man behöver och säkerligen kommer använda, ellerhur? Win-win situation ju!

7. KLICK Jag behöver en ny dag-parfym, för just nu har jag ingen. Kvällsparfymer blir så himla "tunga", och jag får ont i huvudet av att spraya på mig starka dofter på morgonen innan skolan. Är ni likadana?

8. Att gå på bio med nån man tycker om är bland det mysigaste som finns tycker jag. Jag älskar bio och allt där till(läs: godis, popcorn & Cola)! Särskilt kul tycker jag det är att se filmer på Filmstaden. Upplevelsen blir en helt annan där!

Gillar

Kommentarer