LIFE UPDATE:

Här kommer det utlovade LIFE UPDATE-inlägget, som är ganska välbehövligt! Bilderna i inlägget är från när jag, Olle & Olle var på fisketur i Holmtjärn på Midsommardagen.

Jag är DIPLOMERAD GYMNASIEEKONOM! Trodde aldrig att jag skulle klara kraven som finns för att man ska bli diplomerad. Ett av kraven är t ex. Att man ska vara godkänd i alla kurser, vilket jag inte trodde att jag skulle bli. Matten höll ju på att ta DÖD på mig, meeeen I did iiit!!!

Jag ska till... Höljes på Rallycross - Har ni hört nåt sjukare? Jag som inte kan gå en dag utan att duscha.. För ”Höljeshelgen” är inte direkt känd för bra hygien.. Det ska dock bli väldigt kul, har aldrig varit där innan! Kolla på rallycross, sova i Husvagn, festa, sola.. längtar!

Jag ska plugga till hösten - Japp, jag har redan(!!) blivit antagen till Hälsotränarutbildningen på Molkoms Folkhögskola!!! Så till hösten sitter jag i skolbänken igen, haha... Men det ska bli kul! När jag är klar med utbildningen är jag certifierad; personlig tränare, massör och kostrådgivare. Målet är väl att arbeta som personlig tränare någonstans efter det! ;-)

Jag har blivit med lägenhet i Karlstad - En liten etta på Herrhagen, som jag ska bo i under tiden som jag studerar. Innan jag flyttar in ”på riktigt” så har jag planer på att tapetsera om ”huvudrummet” till en enkel beige nyans. Inflytt sker ungefär i början av augusti.

I början kommer jag säkert vara i Torsby (och Lysvik;-)) lika mycket som jag är i lägisen, men så småningom vill jag faktiskt flytta hemifrån på riktigt. Jag längtar SÅÅÅ efter att ha alla mina tillhörigheter på ett och samma ställe efter 9 år av varannan-vecka-packa-allt-i-väskor-livet... Wow, känns så himla overkligt!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Grattis till examen 😃
nouw.com/evelinarou