KRITIK!!!

Hejsan! Ännu en helg utan bloggande har passerat, woops, sorri! Den har i alla fall varit riktigt bra, tänkte köra en sådan helgsummering som jag brukar göra;

Efter plugget var jag på gymmet med S, där jag fick till ett riktigt kanon-konditionspass!
Hemma åts det tacos med familjen + Olle och vi hade även en mobilfri kväll. Testa det, att lägga ifrån er telefonen ibland, det var faktiskt skönt!!


Först och främst var det dop för mitt kusinbarn i Lysvik. Jag uppträdde(faktiskt) i kyrkan, de va väääldigt länge sedan jag gjorde något likande sist, 2016 om jag minns rätt. Scenskräcken tar över, så jag tackar oftast nej till förfrågningar :-( Spelade ”Handens fem fingrar”, och trots min förkylning så gick det helt okej.
Efter ceremonin så stod dopkaffe på agendan. Det bjöds på både smörgåstårta & prinsesstårta, bjussigt och väldigt gott!

Vid 17-tiden hoppade jag på tåget i Lysvik som hade riktning mot Karlstad, där tjejerna redan satt placerade i varsina säten. När kom fram till storstan efter en seeeg resa mötte vi upp våra killkompisar William & Johan på Pinchos för en go’-middag. Pinchos är en av mina favoritrestauranger! Älskar deras miniburgare, crispy chicken och kebabrulle!

Mätta & goa i magarna drog vi hem till Matti på förkrök. Sedan bar det vidare till Tempel och KUSELOFTE(mina & Stinas favvisar!!!)
Det var en bra utekväll, förutom att det var så knökfullt inne på klubben att jag nästan fick panik, flera gånger! Det förstörde verkligen upplevelsen att de släppte in så många (ohyfsade) människor. Kritik!!

Sov till 12.30(!!!!) herregud, men det var väldigt gött kan jag meddela ;-)
Jag låg bara och kollade på Riverdale hela dagen, tills det var dags att åka till Sunne och kolla på Olles match med mamma & Anders. Stryk igår igen, tusan tusan!
Vill ni veta något som är
typiskt mig? Två sekunder efter att jag hade knäppt av bilden till höger här ovanför så tappade jag ut halva colan över min nya ullkappa”:-)” Inte nog med det så rann det ner i väskan och på skorna”:-)” Tack:) Det positiva är att jag inte ens blir irriterad över sådana saker längre, jag är SÅ van...

Gillar

Kommentarer