KRISPIG SVAMPSKOG?

Mysiga skogsbilder va? De är från i helgen då jag, Olle & Elsa (favoriter!!<3) tog oss en tur ut i den krispiga svampskogen.

Hej förresten! Gumman är tillbaka för en hundrade gång ;-) Det är mycket skola, jobb & vardagssysslor för min del just nu, och har väl egentligen varit ett tag. Jag arbetar egentligen för ofta med tanke på hur intensiv utbildningen är - har presentationer, tentor och läxförhör helaaaa tiden(fast jag gillart’, lär mig huur mycket som helst!!). Jag hinner dock inte vila alls ofta :-/ Minns liksom inte senaste gången då jag hade en dag framför mig helt utan planer & måsten, hehe... Försöker verkligen prioritera allt som jag vill hinna med i livet(kompisar, familj, pojkvän, träning, jobb, läxläsning) men tiden räcker inte till - så ja, det jag vill komma till är att det är anledningen bakom varför ni inte hör av mig.. Hahah, viiilken utläggning ;-)

Idag har vi haft massage hela dagen i skolan. Det är ganska svårt och mycket att tänka på när man ska ge massage. Att massage varje vecka däremot kan ni ju tänka er - är underbart för kropp & själ. Vill ni att jag ska göra ett inlägg där jag listar alla 29668 anledningar till varför massage är så bra? ;-) Hojta!

Till sist så vill jag faktiskt tacka er som tittar in här<3 Bloggen är bland det finaste jag byggt upp och något som jag är stolt över! NI är guld värda. Tänk att NI vill ta del av MITT liv?!

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Yela,
Men vilka fina bilder, älskar att vara ute i skogen! Har letat svamp en massa men hittar ju inte en haha 😅
yela.se
Ajjy
Ajjy,
Ja, det var verkligen mysiga skogsbilder 🌲🍄😊
nouw.com/ajjy