kommer ni ihåg mig? 

HEJ🤍 Jag har haft såna otroliga problem med Nouw-appen de senaste dagarna? Den funkar verkligen INTE. Frustrerande när man är skrivsugen.. Så nu tvingas jag blogga på det gamla goda viset ;-)


Update angående veckan: Har haft en endaste arbetsdag - skönt men ändå inte. Coronan ställer till det för mig jobbmässigt som ni märker, klättrar snart på väggarna... Jag är ganska driven och vill gärna inte gå hemma och drälla hela dagarna. ’Göra nytta’ är min melodi, trots att jag såklart ibland inte är alls sugen på att göra nåt annat än att ligga i soffan och sträckkolla serier.. Vill inte säga för mycket, men det kommer nog ordna upp sig på arbetsfronten ordentligt inom en ganska snar framtid, håll tummarna för mig🤞🏼 Nog om det - Har mestadels agerat hemmafru denna vecka med andra ord - städat, tvättat, målat skåp, lagat mat, pysslat... Spännande värre!!!!!!!!

Bilderna ovan är från nu ikväll då vi i den närmsta familjen på mammas sida har firat bonuspappa Anders på födelsedagen med hemmamiddag! Mysigt att träffas alla 7 igen, speciellt nu när man flyttat hemifrån på riktigt. Man uppskattar och värdesätter den tiden betydligt mycket mer nu! Något ni andra som flugit ut boet känner igen?


Naaaaaaw, till sist: tittaaaaa vad som låg i brevlådan i förmiddags!!! Har köpt ”välkommen till världen-present” till lilla Frasse-boy🥺♥️ Drog till med en stor storlek eftersom man inte vet när man kommer träffas nu med Corona-läget i åtanke.. Hehe - hoppas inte Josefin ser detta inlägg nu(smart att lägga ut då Fanny!!!!🤠) men isåfall: Visst var väl tröjan för gullig? Kuuunde inte motstå!

”Plast-moster” hoppas kunna se dig snart, lilleman🤍

Gillar

Kommentarer