JULSTÖK

Hallå i stugorna! Börjar ni få julkänslor? Mina blev ärligt talat lite förstörda när flera influensers började halsa julmust och dra in granar som de klädde, så tidigt som typ dagen efter Halloween?! Precis såhär var det ju förra året också?? Ska inte julen smyga sig på och inte stressas fram?? När jag & mamma var på Dollarstore den 2 september, var det redan julpynt på en hel avdelning??? ’Chilla Gunilla’ liksom.. Advent betyder faktiskt VÄNTAN för er som inte visste! ;-) Nej, här hemma har vi inte börjat med julstöket på allvar förrän nu - på Lucia. Lagom ändå väl?

- låt oss kliva in i julfixet á la Lindh-Perssons’:

JULBAK - I ett försök till att få julkänslorna att vakna till liv har jag bakat kolor! Hallonkola närmare bestämt, som blev smarriga men som inte smakade värst mycket hallon? Klädde kolorna på samma sätt som farmor brukar göra med sina underbara chokladkolor. Finns inget som är mer jul för mig än det. Jag & brorsan kokade, papprade (och ÅT) kola där varje år vid denna tid när vi var mindre. Det var så himla mysigt❣️


JULPYSSEL -har knåpat ihop två ASFULA kransar som jag har hängt upp! Mitt tålamod är bra ibland och dåligt ibland. Men med detta hade jag inget tålamod eftersom det blev så jäv-ELA fult från start..:) Så dessa får duga ;-)


JULPYNT - Har bland annat bäddat med jul-sängkläder, hur mysigt?? Älskar vår säng btw, har aldrig sovit så skönt som jag gör i den! Bästa investeringen av money jag har gjort❤️❤️❤️


JULKLAPPAR - Papper, sax & tejp. Ja nog har man slagit in några klappar alltid. Snaaart är jag klar med allt som har med julklappar att göra. Hur ligger ni till?

På tal om julklappar så har jag faktiskt köpt en klapp till mig själv för att muntra upp mig själv lite. Det har varit en tuff höst, med flytt, både för mycket & för lite jobb i perioder, Corona... Så två eftertraktade produkter från CAIA blev det - en mascara & en setting spray! Spänd som en gummisnodd på att testa dem!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Men så fint du gjort de❤️

nouw.com/johnssons