JAG FÖREDRAR.....

roligheter, berättar

Frukost / Lunch
Får man välja Brunch? Haha.. För jag äter hellre något mellanting. Föredrar äggröra med bacon och en smoothie framför en trött ostmacka eller en portion med köttbullar och makaroner alla dagar i veckan!

Tårta / Glass(!!!)
Jag är ingen tårt-människa. När man stoppar in en bit i munnen och börjar tugga, så blir det en enda massa som bara växer... :-/ För det andra är det på tok för sött. Men - prinsesstårta gillar jag!!

Cola / Pepsi
Jag är som Helen Torsgården - beroende av Pepsi Max. Ska jag vara ärlig så slinker det allt ner minst en i veckan! Not good, I know...

Godis / Chips
Godisråttan har talat! Lösgodis är nog min största svaghet i matväg. Chipshyllan lockar aldrig för min del, jag vill hellre gå lös med skopan bland sötsakerna!
Brunett / Blondin
Ni som har hängt här länge vet att jag för 2,5 år sen var nästan blond(herregud). Men - jag trivs myyycket bättre i brun/svart hår, att vara blond passar inte mig.

Sminkad / Osminkad
Mitt självförtroende är bättre när jag är sminkad, samtidigt så är det ju bland det skönaste som finns att gå utan spackel. Hmmmm, kan inte bestämma mig?!

Långa naglar / Korta naglar
Känner mig inte lika fin med korta naglar, som när jag har långa. Och det är väl klart att man vill känna sig fin?

Foundation / Concealer
VEM väljer foundation här? Förlåt, men concealer går ju att använda till ALLT? Under ögonen, på röda partier, på finnar... Ett självklart val för mig!
Efterfest / Förfest
Jag är alltid sviiiintaggad och överglad på förfesterna! När det väl är dags för efterfest däremot, så är jag oftast bara trött & hungrig..

Sjunga / Dansa
Både och, samtidigt såklart!! Ni känner väl mig? ;-P

Myskväll / Utekväll
Att duka upp med godis, chips, dipp & Pepsi i soffan, framför en bra serie eller rulle slår ganska många utekvällar faktiskt...

Nattklubb / Hemmafest
Man har en chans att få välja sin favvomusik, det är lättare att prata med de som är där och man kan sätta sig ner! Får ont i både fötter och huvud av att vara på nattklubb..

HGillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229