HON HAR VARIT HOS FRISSAN:

Tja tja, korta luggen! Ni kanske minns att jag i höstas klippte gardinlugg? Den har verkligen växt under vintern, så jag bokade in en klipptid för ett tag sen för att få den ett snäpp kortare. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, jag var nämligen till en helt ny frisör idag då min ”vanliga”, grymma frissa Marlen tyvärr är mammaledig. Hon förstår aaalltid precis hur jag vill ha håret!!! Men idag, med den nya, blev det nog nån miss i kommunikationen.. :-/ Nåväl, den är kortare i alla fall!

Har inte bara suttit i en frisörstol hela dagen - nope nope! Har även sökt nytt jobb och införskaffat en ny mascara. Köpte Maybellines ”The rocket”, har haft den förut men kommer inte ihåg om den är bra? Jag hoppas det, är ute efter en mascara som ger mycket volym och långa fransar. Hmm, vi får se!

Nu är jag i fullt sjå med att packa inför en weekend i Fagersta. Anders syster Maria fyller 60 så vi ska dit på kalas imorrn. Jag tror det blir trevligt, det brukar det vara med den familjen!
Vi ska sova över på hotell för att slippa den långa vägen hem på natten, ska bli gör-mysigt! Tänk att jag får äta hotellfrukost på lördag, hur nice?? ;-)

Gillar

Kommentarer