HEMMAFRU?

Har röda, stora, torra typ EKSEM(?!) i & på händerna efter all kontakt med vatten & medel idag. Har STORSTÄDAT & julpyntat hela hemmet. Nejmen jag har rensat, jag har organiserat, jag har rengjort avlopp... Fönstren är putsade och badrummet luktar klor(hur fräscht är inte det? Doftar badhus😭😍). 100% satisfying-känsla med ett nystädat hem!!! Är väl jag en hemmafru?

Apropå hemmafru - så har jag självfallet spenderat tid vid spisen, haha ni vet att jag inte är seriös. Gjorde min favvo-vardagsmat - one-pan. Jag fick nämligen VÄRLDENS craving efter sötpotatis igår när jag låg i sängen och skulle sova?? I vilket fall som helst: Klyftade en massa sötpotatis, morötter & ”vanliga” potäter. Smulade därefter fetaost över rotfrukterna och marinerade kycklingfilé. Upp på en plåt, krydda, in i ugnen och det sköter sig självt tills det är klart 30 min senare. Busenkelt. ’Dagens tips’ mina vänner!

C h o c k e n (!!!!!) när solen plötsligt visade sig i eftermiddag, lagom tills att jag preciis städat klart vardagsrummet?!

Vad har jag gjort mer idag då? Har hunnit baka chokladkola & tagit en låååååång kvälls-pw med Maja🤍

Tro nu inte att jag är nån super-woman som lyckats göra allt detta på samma dag,.. Har varit ledig hela dagen så har inte haft mycket annat att ta mig för🤪 Sen är jag en person som behöver ha det fint runtom mig för att riktigt kunna koncentrera mig. Så imorgon kommer jag försöka sätta mig ner och få viktiga saker på datorn gjorda. Tids nog kommer jag berätta vad det är för ’viktiga saker’😉

Summan av kardemumman: Jag är slut som artist... Men det är det värt, för jag har haft en kanondag! Imorgon kommer O hem från jobbet(han arbetar ju i Stockholm som ni vet), och som jag längtar! Inte visste jag för ett par månader sedan att torsdag skulle bli min nya favoritdag?

Gillar

Kommentarer