HEMLIGT RECEPT

Igår stekte jag & Olle pannkakor till kvällis! Måste säga att mina & farmors pannkakor är allra bäst, vi gör på ungefär samma vis. Hemligheten är vaniljsocker i smeten(för min del), inte för mycket smet i pannan och krispiga kanter! Tips!

IDAG HAR JAG VARIT LEEEEDIG! Lektionerna som fanns på schemat idag var antingen inställda eller ”jobba hemma-lektioner”. Vem uppskattar inte sådana dagar? ;-)

Jag började min lediga onsdag med att åka hem till @Stinagronberg där vi tillsammans med @Juliahalvardsson skrev en del på vår rapportskrivning i naturkunskap(gäääääsp).. Det kan dock vara lite lättare att plugga tillsammans, man tröttnar inte lika fort och kan få hjälp. Men - efter några timmar tröttande vi och jag åkte med Julia och handlade på ICA. Därefter kom jag hem, där jag hjälpte morsan med middagen. Tog sen en tur till Dollarstore för att handla lite grejer inför min födelsedagsbrunch som går av stapeln på lördag, tagga!
Nu i kvällningen så har jag träffat Stina igen, denna gång på gymmet. Bara för att man är ledig ska man inte slarva med träningen ;-)

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Mumsigt med pannkakor. Vart oxå sugrn på det under torsdan en sväng men det får bli under fredan nån gång istället!😊
nouw.com/mittlivommig