FÖRSTA SNEAKPEAKEN PÅ LÄGIS!!!

Hello älsklingar! This bitch is back again! Har er helg varit bra? Det har min varit, även om det har varit fullt upp. Skulle ha hunnit med fler saker än vad jag hann, men det är som det är. Fick planera om bara, så löste det sig ändå! Puh! Ni ska få höra vad jag har haft för mig:

I fredags var jag ”ledig”, och då passade jag på att storstäda & plocka i lägenheten. Hann även springa några ärenden och laga matlådor inför den kommande veckan = bra för & eftermiddag!! Vid 14 slängde jag mig på tåget hem till Torsby. När jag kommit hem hoppade jag i duschen innan jag tog bilen till Sunne för att självklart stötta min killes hemmamatch. De förlorade (som vanligt) så det kvittade ju att jag satt där på läktaren..:))) Men man får ändå ge Olle en guldstjärna för målet han gjorde ;-) Du är bäst!!!
Ja, och det var fredagen det.


Linda(Olles mamma) föreslog att vi skulle ta en tur runt Värmland under lördagen. Hon behövde hämta ut ett par glasögon i Arvika, göra ett ärende i Karlstad och hade även en idé om att vi kunde färdigställa gardinuppsättningen i min lägis - bra idéer va? Eftersom jag renoverade lite innan jag flyttade in i så försvann ju hålen för gardinstänger osv. Därför bad jag Olle för ett tag sen att hjälpa mig sätta upp gardinskenor längs taket. Det har inte varit ett helt lätt projekt, han hade nämligen varit nere hos mig två gånger(!!) innan nu i lördags och påbörjat uppsättningen utan att hinna bli klar. Men nu så! Efter många om och men sitter de på plats!!! Så bilderna här ovan är en sneakpeak på resultatet ;-)

Nåväl, efter vår mysiga tur runt landskapet så landade vi i Lysvik där en kväll med revy tillsammans med övriga familjen Persson väntade. Det va skoj även iår!


Vad har jag haft för mig idag då?
Svar:
Vaknade hos Olle, åkte hem, gymmade med bästis-Stina, körde hem, pluggade, käkade vilt-kebab till middag med familjen och satte mig på tåget tillbaka till KD. Det var kort och koncist va? ;-) hahah.

Gillar

Kommentarer