ETT SKEPP KOMMER LASTAT - med inredning 

Unikt värre att ta bilder så fort solen kikar in genom fönstren!!!! Det fullständigt exploderar med liknande bilder i alla sociala kanaler så fort strålarna ger sig till känna, något ni märkt? Skämt åsido, ser ni att jag gjort om här på skänken? Om inte så lär ni ju förstå det nu i och med det jag precis skrev ;-) Varför är det så kul med inredning? Någon som har en susning? I vilket fall som helst: De beiga lyktorna har jag gjort(målat) själv med vintage-färg, postern är härifrån och ljusstaken finns på, lite otippat; Coop!


FÖRE | EFTER

Ännu ett lägis-projekt har färdigställts denna vecka!!! Vår ”Walk-in-closet”(som förut var ett TOTALT KAOS) är äntligen klar! Olle har skruvat, sågat & fixat medan jag har tömt, städat, fyllt & slutligen gjort slutfinishen.

Verkligen ingen ”dröm”-walk-in-closet, men den är superpraktisk och vi är otroligt nöjda här hemma. Alltid kan det väl inspirera nån ;-) Det var segt att väl ta tag i det, men med facit i hand var det inte ens jobbigt och vi skulle ha gjort det tidigare!

Hyllplanen har vi köpt själva men de flesta skenor & konsoler har vi fått av både min mamma & min pappa, återanvända = alltid bra🌿 För som ni ser så har vi bara skruvat upp ett hyllsystem längs två väggar, flyttat upp hyllan med klädstång som var kvar från de förra hyresgästerna, köpt korgar och ställt in praktiska förvaringslådor i plast. Plätt-lätt! Vi hade ingen budget för projektet men tror vi landade på runt 1500 spänn allt som allt!


En tulpanbukett jag fick av älskade mormor & morfar i helgen💕


Till sist så har jag vårat till det i soffan genom att byta ut kuddfodralen från beige, svart & vitt till smutsrosa. Slängde på två rosa filtar som jag haft ”på lager” också, härligt med färg nu när mars är i antågande väl?

Gillar

Kommentarer