EN HEEEEL DEL

Ett axplock av bilder från de senaste dagarna:

Hej vänner! Jag har inte bloggat sen i torsdags, för jag har pluggatpluggatpluggat, varit sjuk, firat Olle och jobbat. Igår drog jag spontant till Karlstad med @Stinagronberg & @Juliahalvardsson på shopping också - så man kan lugnt säga att jag hunnit med en hel del här dagarna som jag varit frånvarande.

Förutom att vi har väldigt mycket att göra i skolan och att jag har väldigt ont i halsen är jag på ett bra stadie i livet - Idag beställde jag fiiinaste utspringsklänningen från Dry Lake, som jag hoppas hoppas hoppas kommer sitta bra. Den förra klänningen jag beställde hem för ett tag sen såg ut som ett spetstält på mig, så blev en tveklös retur på den!
Sen har jag även lämnat in gymnasiearbetet(!!!) och jisses vilken känsla alltså. Ganska svårslagen, nu känns det som att slutet av gymnasieperioden är nära. Jag är redooo att gå vidare i livet, faktiskt. (Men självklart ska jag njuta av tiden som är kvar!!)
Har för det tredje färgat den 4 månader långa utväxten = ny människa igen <3 Så här dagen efter är det inte så fint, men om en vecka är håret precis som jag vill ha det!
Sist, men inte minst
så bliiiir jag så lycklig av solen. Äntligen är den här!!! Nån som relaterar??:P

Gillar

Kommentarer