ELSA’S MÄKTIGA BRUNCH:

Hejsan! Idag har jag sjäääälvklart varit i skolan. Sen var jag hos ungdomsmottagningen och bytte p-piller(TMI??:/) och köpte senare vinterskor. Efter dessa ärenden blev jag hämtad av @Juliahalvardsson , vi åkte och handlade tillsammans på ICA MAXI. Det är vår nya grej det - att handla tillsammans här nere i Karlstad. Det är mycket mysigare än att strosa runt själv som en yr kyckling i butiken..;-)

I helgen vankades säsongens första hockeymatch i Sunne, det var skitkul att se Olle spela igen! Hockey är ju, som ni vet vid detta laget - den roligaste sporten jag vet. Hade längtat heeeela sommaren efter att ta på mig vinterjacka, mössa och sätta mig i hallen för att heja! Tyvärr så blev det förlust i sista sekund :-(

Bilderna i inlägget är från Elsas mysiga 18-årsbrunch som ägde rum förra söndagen. Vi var 23(!!!) pers allt som allt - vilket partaj va ;-) E hade lagat iordning VÄRSTA BÄSTA brunchen. Det var SÅ fint och SÅ gott, höll på att spricka på mitten till slut, det fanns för mycket att välja på!!
Vi började firandet med att ta för oss av käket. Efter maten hade Elsas kompis Maja gjort ett ”Elsa-quiz” som vi genomförde, superkul! Efter detta öppnades det presenter, innan (nästan) hela gänget gick ut på en promenix i skönvädret i ljuvliga Lysvik. Tjej-hänget avslutades till slut med att en del av oss drog till Myrborgen där vi såg Lysviks fotbollsherrar(min Olle bl.a) spela derby mot Torsby IF(Elsas Joel bl.a). Matchen slutade 1-1 för er som vill veta ;-) Tur var väl det, så att det slapp bli stel stämning mellan killarna på Elsas släktkalas senare på kvällen... ;-))

Gillar

Kommentarer

Jennifeh
Jennifeh,
Kvintettmamman
Kvintettmamman,
Gud så mycket gott på bordet 😊
nouw.com/kvintettmamman