AYIA NAPA 2019 - heldag 5!

Morgonen och dagen spenderades med poolhäng bara. När vi tröttnade på solen så gick jag, Julia, Elin H & Stina på en upptäcksfärd genom hotellet, vilket dock inte var så mycket att se, haha..

När det blev middagsdags på kvällen så gick jag, Stina & Julia till Pizza Hut för att käka. Men det visade sig snart att det enda jag kunde käka där var glass, eftersom ALLT annat tydligen innehöll soja, vilket jag är allergisk emot:-))))))) När detta hände blev jag gaaaanska så trött på livet.... Men det löste sig efter ett telefonsamtal, för istället för att käka på Pizza Hut så blev jag med grabbarna (Olle & hans kompisar) ut på finrestaurang. Där var de snälla nog att ta bort sojaoljan i min mat <3 sååå tack iallafall

Efter middagen gällde det att dra hem till hotellet snabbt som blixten och börja fixa sig inför kvällens.... GLOW PARTY! Så hiiiimla roligt tema! Festen utgick från en bar: Blue moon där man fick glowfärg. Vi hade väldigt kul denna festkväll, om jag inte missminner mig. Vet iallafall att jag mestadels hängde med Julia, Stina, Ida & Maja, vi är en riktigt bra kombo ;-) Älskar er mest i hela världen ska ni veta.

Här står han - min Olle i soluppgången. Jag sov hos honom denna kväll, vilket var väldigt välbehövligt för mitt stackars ryggslut, då deras sängar var 1000 ggr skönare än våra! Dig älskar jag ju också mest i vääärlden ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229