ÄVENTYR MED MINA TJEJER!!

(Varning för långt inlägg!!!!!!!!!!!)

Idag hade vi endast 1(!!) lektion i plugget, SKÖNT va? ;-)
Jag, @Stinagronberg & @Juliahalvardsson bestämde oss redan förra veckan för att ta oss en tur till Karlstad idag. , så fick det bli!

Vi började vår rundtur i storstan med att åka direkt in till centrum där vi strosade runt i ett gäng butiker. Efter ett tag SKREK dock magarna efter mat, så vi bilade till MAX där vi åt en sen födelsedagsmiddag för mig. Vi firade ju aldrig min dag tillsammans igår...;-)
Provade en ny burgare - ”Umami halloumi”. Jisses vad go!!! Rekommenderar starkt hörreni! Jag tycker att halloumiburgare överlag är mycket godare än ”vanliga” hamburgare gjorda av kött. Godare för samvetet är det också dessutom. Någon som känner som mig?

Det var en bra shoppingdag för min del, fick med mig grejjer som jag både behövt/velat ha! Egentligen ville jag ha ALLT i butikerna, men eftersom den dyra studenten stundar så försöker jag vara så ekonomisk som möjligt...

Vi började åka hemöver när affärerna på Bergvik stängde. Istället för att ta den tråkiga E:45-an hem så tog vi en annan, dock liiite längre väg hem. Det var så himla mysigt, blev som en roadtrip på köpet! Men - vi höll virra bort oss på en liten skogsväg i Gårdsjö, vägen tog typ slut samtidigt som GPS:en gav upp?? Alltså?
Det gick bra, vi vände tillbaka samma väg som vi kommit och hamnade på rätt spår hemåt snabbt igen. Spänning i vardagen ;-)

All in all,
så har jag haft en händelserik och riktigt bra dag! <3 Välbehövligt, eftersom mina tidigare dagar inte varit på topp.

Gillar

Kommentarer

emmaizabelle
emmaizabelle,
Vilken mysig dag!💕
nouw.com/emmaizabelle
jonnasofieh
jonnasofieh,
Så drömmigt det ser ut med all snö 😍
nouw.com/jonnasofieh