ADVENT PÅ BROBYGATAN

Adventshelg, jajameeeeen! Oj så mysigt ändå🤍 Har de senaste dagarna baterat med diverse fix här hemma och städning - den årliga julstädningen som så många brukar ta sig an. Jobbigt värre och än är det långt ifrån klart.. Det jag kan bocka av hittills i städ-väg är: sovrummet✔️

Tänkte nu berätta mer om hur vår första advent sett ut, häng me’:

Tog en rejäääl sovmorgon tills efter 10, välbehövligt då Olle hade ett par killkompisar här igår(såKLART va ingen av dem sjuk eller nåt) och de var igång med FIFA-spelande och gud vete allt till 04(!!) inatt..😴 Haha tror ni jag va irriterad på deras höga ljudnivå vid 03 eller? MmmM det var jag!:))) Tur det släppte så fort jag somnade ;-)

Skuttade(snarare tvingade mig) iallafall ur sängen i morse och drog till affären där jag inte helt otippat: handlade mat. Sen stod adventsbak på agendan för mig! Ville vispa ihop något ”juligt” men tycker vanliga lussekatter är uttjatat & torrt, så det blev en annan typ av saffransbulle idag. Resultatet: en saftig saffran- & kanelbulle med vaniljgrotta. Gulliga va? De blev supergoda & många, så det blir nog tillochmed att ge bort nån påse. Är man snäll kan man få en ;-)

Efter bullbaket tog jag en uppfriskande promme med hjärtat innan middagsdags. Svarvade ihop kycklinggryta & ris åt oss dagen till ära, gottigt! (Hihi fun fact om mig är att jag ÄLSKAR ris) .

Därefter har vi chillat järnet i soffan & även satt i oss det OBLIGATORISKA adventsfikat - glögg, pepparkakor & dagens bak var det vi laddade upp med. Vad hade ni på era kak-fat?

Nu väntar sängen, ska bli skönt med lite ostörd sömn nu ;-) Kärring-varning...

Hoppas ni haft en fin första-adventshelg🤍 Natti kära niii!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,