Hej vänner! Mår ni bra? Jag vaknade upp från en välbehövlig nap för en stund sen. Idag i skolan har vi gått igenom en MASSA nytt, som till exempel: Om trapezius är en antagonist eller synergist i en specifik övning - typ. Något ni känner igen? ;-) Huvudet är tämligen urpumpat efter all ny info, känns som att jag bränt 1000 kalorier idag bara på att tänka..🤯
När själva skoldagen var över så stannade jag & några klasskompisar kvar i ”vårt” gym och tränade. För min del blev det teknikträning på utfallsteg & styrketräning för lilla magen. Jag måste säga att jag är är otroligt tacksam för att få träna med dessa människor varje dag. Vi hjälper & pushar varandra, och jag har fått så mycket ny inspiration!!

Nej men oj. Viiilken kvällsmat jag komponerade ihop förut. Jag vet verkligen inte var jag fick ”receptet” ifrån, det bara dök upp i hjärnan när jag tänkte igenom vad som fanns hemma. Nåväl, det blev riktigt smarrigt och jag vill faktiskt dela med mig så att även ni kan njuta av denna kvällstallrik ;-)
1 dl havregryn
1/3 dl hallon
1/3 dl blåbär
2,5 dl vatten
1/2 tsk salt
Blanda allt i en kastrull. Koka upp och låt koka på svag värme i några minuter under
lätt omrörning.
Häll gröten i en djup tallrik/skål och toppa med en rejäl klick vaniljkvarg och en skvätt mjölk.

Lova mig att ni testar nu;-) Ni vet ju vem ni ska ge cred sen :P

Gillar

Kommentarer

Hej igen! Sitter just nu på tåget ner till KD och jag lever. Fasiken att jag för första gången på flera år har kommit ur min bloggrutin rejält. Jag som varit så nöjd över vad jag byggt upp här inne..:-( Jaja, vad ska man göra? Jag har inte mått helt 100 pga. stress under sommaren, och än har jag inte riktigt kommit in i livet som student i Karlstad/Molkom heller..

Men, om vi ska prata om just min utbildning: Än så länge är det skitkul, om något utmanande! Har gjort två hela veckor nu, och det är redan ganska tufft ärligt talat. I veckan fick vi tre uppgifter som alla ska/skulle vara klara inom några dagar bara - hjääälp!
Vad gäller lägenheten så är den inte riiiktigt iordning än.. Det ska upp nån mer tapetvåd, och innan den är uppe så kan jag varken montera tv-bänken eller sätta upp gardinerna - osvosv. Dock så har jag en känsla av att jag kommer trivas i den när allt är fixat, än så länge känns den lagom stor(läs liten) för lilla mig och området i sig är tryggt.

För att detta inlägg inte ska bli flera meters scrollande långt(och för att jag inte ska behöva berätta ALLT) så har jag slängt in ett gäng med bilder från mina första veckor som PT(!!!)-student. Se och njut! ;-)

Gillar

Kommentarer

LEVER HON??!?! Men jaaa gummor & gubbar - det är klart jag lever! Har haft en hektisk sommar full av jobb och har mellan arbetsdagarna klämt in nöjen. Ska vara ärlig och säga att jag inte mått helt bra mellan varven - har känt mig uttmattad faktiskt. Har delvis mig själv att skylla, jag har inte tagit det lugnt alls under mina lediga dagar... Nåväl, jag mår bättre nu i alla fall, när jobbandet har lugnat ner sig en aning.. Förresten - ni ska faktiskt få en sommarresumé till veckan, eftersom jag knappt bloggat under juli & augusti. Nice va? Förhoppningsvis.

Vi går raskt vidare till vad jag har haft för mig idag:
Jag & brorsan tog tåget till Karlstad i förmiddags där vi shoppade i ett par timmar. Isak köpte brallor och jag inredning till min lägiiiis! ...Som jag har haft tillträde till den sedan 1 juli, men inte haft möjlighet att reka förrän nu. Herregud va sjukt egentligen?? Snälla nån liksom, hur svårt ska det va?!

Blev dock positivt överraskad när jag satte nyckeln i låset och öppnade, lägenheten var rymligare än vad jag hade fått för mig! Tänk vilken tur, så att den inte var mindre menar jag ;-)

När vi precis sparkat av oss skorna och jag hade börjat mäta några väggar så kom mamma & Anders dit, de hade varit på en resa och hade vägarna förbi Karlstad. En stund senare, efter ännu mer mätande, käkade vi mat på Napoli innan vi bilade till Stuvbutiken där det köptes färg & tapet. Till veckan ska vi nämligen ge min bostad ett lyft, innan jag flyttar in alla saker. VÄLBEHÖVLIGT! Självklart kommer ni få hänga med på den resan - det blir före/efterbilder här på bloggen! ;-) Hoppas ni längtar lika mycket som lilla mig!

Gillar

Kommentarer