Allmänt, Inköp, Inspiration, Tips

Jag är fortfarande väldigt gammaldags av mig som person, men alla är vi olika och tur är väl det? För ett tag sedan beställde jag en personlig almanacka. Man kunde välja väldigt mycket själv så den blir personlig.
Sidan heter: http://www.personligalmanacka.se

Jag ville först ha personliga bilder, men kom fram till att jag ville ha en mer neutral och jag älskar verkligen blommor. Så det fick bli med blommiga motiv. Rosa och lila är väldigt fina färger tycker jag, så självklart körde jag på de färgerna. Om ni använder kalender så är det ett bra tips för att skaffa sig en som är väldigt personlig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Uppdatering

Börja alltid dagen på rätt sätt. Jag brukar göra en smoothie och tända ljus när jag pluggar. Idag blev det bara smoothie då sex stycken hästar skulle ut i sina hagar idag.

Kaninerna har fått kön nu, eller jag åkte in till Arken och en kunnig tjej hjälpte mig där. Nu är dom till salu!

Likes

Comments

Allmänt, Food

Igår var det fullt ös. Idag också, men igår kom ett par hit på middag. Väldigt trevligt. Vi  åt pizza, en ny sort som jag aldrig ätit tidigare. Tommie blir så glad när han får pizza. Se bilden!

Senare spelade vi monopol och jag vann. Sen spelade vi risk och jag förlorade. Drack lite vin och min svartvinbärslikör som var sjukligt god. Testa att gör sån, det var så gott!

Likes

Comments

Allmänt, Kanin

Igår fyllde dom här sötnosarna 4 veckor. Sjukt vad tiden går fort. Jag önskar att jag hade kunnat behålla alla. 😃 Men har inte plats då det blir större.

Hur som helst är dom så nyfikna just nu. Jag kan inte sluta kolla på dom. Alla kaniner är mitt ögongodis. Ska ladda upp bilder här sen. Har haft fotografering med dom.

Likes

Comments

Uppdatering

Imorgon är det dags för tenta igen, känns snart som jag inte gör något annat än tentor. Nä, men känns som jag har koll på allt och det känns faktiskt skönt. Har lite möten inplanerat nu på eftermiddagen, ska förbi byggaffären och så blir det stallet. Igår löshoppade ponnyn och han var så fin!

Det är mycket på gång i mitt liv just nu. Hittade även ett hus jag tänkte åka och kolla på. Nu ska jag iväg för en lunch med brorsan.

Likes

Comments

Allmänt, Inköp, Inspiration

Det blev värmeljus, tror det går en förpackning i månaden här på vinterhalvåret. 29 kr, bra köp!

3-pack med mina småljus som jag brukar ha på ena toan. Kostar normalt 59 kr, men betalade 47 kr för det var 20 % på dom också. Ångrar att jag inte köpte mer.

Köpte en klar ljuslykta, men jag ska ha gamla vinkorkar i den. Så vi får se hur det blir när det är fixat. Den kostade 129 kr, men kändes väldigt fin.

Jag köpte även ett grått förkläde för 99 kr. Jag har inget nu och det kan verkligen behövas när man lagar mat. Jag är nöjd, men kommer säkert åka tillbaka till MIO snart då jag vill ha ny säng, soffa, soffbord och nytt köksbord + stolar. Kommer bli dyrt, så får väl byta ut allt eftersom...

Likes

Comments

Allmänt, Inköp, Inspiration

Två doftljus blev det, aldrig fel när det går mot mörkare tider. Jag har inte råd med voluspa-ljus just nu, så får önska mig det när jag fyller år. Eller råd har jag väl, men det är inget som jag prioriterar att köpa nu.

Båda hade kostat 149 kr men jag fyndade för 119 kr styck. Jag visste inte ens om att det var rea på dom. Det var tydligen sovrumsdagar och 20 % rabatt på rätt mycket. Alltid en rolig överraskning när man går till kassan.

Köpte denna poster som jag ska rama in, jag har guldramar liggandes hemma. Den kostade 59 kr. Det är ganska så bra priser på MIO tycker jag.

Likes

Comments

Allmänt, Inspiration, Inredning

Det är aldrig jag är nöjd, men sovrummet är klart nu. Det var där jag hade min salong och gym förut, men jag ville hellre ha det som sovrum så det fick bli så.

Vad tycker ni?

Det är tv framför sängen och en byrå under tv:n. Jag känner mig klar med ett rum. Vet inte om det är någon idé att fixa mer då jag helst vill flytta. Men det är inte än, så jag lär fortsätta göra om.

Likes

Comments