Jag ska skriva och berätta om min bok som jag har läst om Zlatan som heter "Jag är Zlatan Ibrahimovic​" Och handlar om Zlatans liv inom fotbollen men också om hur han hade det när han växte upp i hemmet och hans umgänge. 


1. Den gör mig nyfiken för att den handlar om fotboll och om hur Zlatans resa har varit och hur den utspelar sig. den gör att jag vill läsa mer för att boken handlar inte direkt om hans resa i början vilket gör att man vill veta om den och då måste man läsa mer.

2. Ja det var bra för att det handlade om olika stora saker i Zlatans liv och han har ett väldigt spännande liv. 

3. har ej hittat några nya ord som jag ej förstår för att det är många barn som älskar Zlatan och det gör att dom anpassar boken till alla åldrar och det är inte jättesvårt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tycker att boken var bra och skulle kunna rekommendera den till familj och kompisar. det som var dåligt med boken vara att den var ganska så tråkig i början men blev mer spännande men det kan vara att man kommer ihåg det sista i boken mer än det första. Den händelsen som jag kommer ihåg tydligast är när Markus låste in sig på toan och var jätte rädd för att Walle ville mörda honom. Det kommer jag ihåg för att det var mycket spänning och att man kunnde känna rädslan som Markus kände och man visste att något skulle hända. Men det slutade med att Theo kom med en pistol och Markus hann springa därifrån. Den personen jag gillade var Nina för att hon kände inte behovet att förändra sig själv för att vara med dom "coola" ungarna. Jag gillade också Ninas pappa för han var en bra person och gjorde allt för att Nina skulle må bra    

Likes

Comments

Hej, Jag heter Fabian Granlund och är 14 år och kommer blogga om en bok vi läser i skolan. På min fritid gillar jag att vara med vänner, spela hockey och fotboll. Jag bor i ett hus i Billdal. Jag hoppas att ni kommer tycka att det är kul med bokbloggen som jag har startat.

Likes

Comments