anledningen till att 24option ligger etta på min lista 24option för rekommenderade mäklare är ganska enkel, och det är därför jag valt att skriva det i öppningsparagrafen för min recension av 24option.com.

24option är en mäklare för binär optioner på nätet som har funnits sedan 2010.

Trots att de är en relativt ny verksamhet, har deras tillväxt varit exponentiell. Denna otroliga tillväxt har utan tvekan att göra med fokuset och tonvikten som de lägger på sina klienter.

24option erbjuder handel med binära optioner på nästan 190 underliggande tillgångar. Dessa tillgångar omfattar allt från aktier och valutor till index och råvaror. Mer detaljerat 27 aktier, 23 index, 15 valutapar och 7 råvaror. 24option erbjuder standard inlösen tidpunkter för deras Över/Under, Touch och Range binära optioner på antingen 30 sekunder, 30 sekunder,15 minuter, 30 minuter, 1 timme eller sä kallade Helgen optioner.

Många som nu handlar med binära optioner ser vad det innebär att handla online och dessa nya medlemmar föredrar att handla med binära optioner online än att handla på börsmarknaden.


I vår sektion med optioner mäklare hittar du endast de topp och mest pålitliga mäklarna för binära optioner online.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments