de jag vill få människor att förstå. De är att vi människor vi köper saker vi inte behöver för att imponera på människor vi inte gillar. Dyra materiella saker som är helt onödigt egentligen.
Människor ser livet som en tävling. Vem är bäst på vad o vem som har mest pengar. Vad är de för mening med livet om man lever så hela sitt liv?

Gör saker ni vill istället. En av de bästa sakerna i livet som jag tycker är att vara bland djur. Dom dömmer inte. Dom säger inget men dom visar extremt mycket kärlek.

Och den ända meningen jag ser med livet är kärlek till andra människor och djur.
Dela på allt man har, hjälpa varandra, uppskatta andras framgång, försöka förstå vad andra menar med sina åsikter, möta en ny människa och döma den på ett positivt sätt istället för negativt sätt och massa mer.

Men ingen förstår mig när jag säger att jag inte vill jobba ihjäl mig varenda dag. Istället så skulle jag vilja hjälpa människor i nöd. Få människor att fatta vad vi behöver ändra på. (De kan bli ett jobb)

När jag säger att pengar behövs inte får man höra att de aldrig skulle funka. Men de skulle de för människor behöver hålla sig sysselsatta, så man skulle kunna jobba med de man vill jobba med. Alla människor är olika så de skulle finnas människor till alla jobb. Vi behöver bara ändra på vårt tänkesätt och börja se de vi blundar för och sluta säga att de inte fungerar. Mat och dryck skulle vara gratis, man skulle kunna ge varje hushåll exakt den maten dem behöver för att bli mätta varje dag. Börja vara ärliga mot sig själva och andra.
för att få ett jobb så skulle utbildningen vara gratis och annorlunda för person till person.
Om man tycker att man jobbar för hårt och tycker de är orättvist att andra får lika mycket mat fast dem andra kanske har mycket lättare jobb så är de bara att byta och hitta de som passar en själv.

Livet är orättvist för att vi gjort de till det. Det är inte orättvist ifall du slutar vara avundsjuk och börjar ändra på ditt beteende.

Jag vill verkligen att världen ska börja om och stryka gamla vanor som är dåliga för vår planet och psykiska o fysiska hälsa för alla levande varelser!

Likes

Comments

Hej, denna dagen har varit psykiskt jobbig.
Började dagen med att vakna på fel sida. När jag blir irriterad så är de såhär: varje liten sak som kan göra mig irriterad samlas i min hjärna och är en så kallad liten irritation. Sen när de hänt massa små saker blir jag bara mer o mer irriterad. Tillslut kommer mitt humör till den punkten att jag kan inte hålla de inne längre. Antingen bryter de ut i ångest, ilska eller båda.
Som idag, jag va irriterad när jag vakna, när jag skulle åka till min arbetsplats så va personen som skulle köra mig sen, när jag kommer till min arbetsplats råka jag byta ut mitt bankkort med personen som körde mig. Jag upptäckte detta när personen lämnat mig. Efter 10 minuter så kom personen tillbaka men detta gjorde mig 20 minuter försenad till min arbetsplats. När jag skulle jobba klart den sista timman blev jag provocerad av min kolega (hen skoja). När jag jobbat klart va de dags till att starta nästa jobb. Det jobbiga va då att när jag jobbat klart visa de sig att jag inte skulle kunna åka hem fören kl 22.00. Då fick jag utbrottet. Både ångest och ilska.

Kände mig riktigt värdelös. De va/är för att jag aldrig kan hålla mig ifrån att bli arg och speciellt inte att bli irriterad hela tiden. Jag mår så psykiskt dåligt över mitt temperament eftersom jag sårar de människorna jag älskar mest och som minst förtjänar de. Varje gång jag får utbrott eller att jag blir irriterad så blir jag ännu argare på mig själv. Detta gör så att jag hatar mig själv mer o mer för varje dag som går.

Jag har till och med självmordstankar varje dag. Varje gång ångesten knackar på så hälsar döden på. Varför jag inte tar livet av mig är för att jag inte vill lämna mina nära o kära. Varför jag vill dö är för att jag vill lämna mig själv eller få stopp på mina dåliga tankar. Jag försöker helatiden tänka positivt men de går inte för då blir jag lack på mig själv. Allt är så sjukt och jag vill bara fixa mitt psyke men de är inte så lätt som man tror. Jag vet att det tar tid innan man mår bra helt igen men ibland kan denna tiden vara riktigt jobbig eftersom man inte bara kan stänga av sin hjärna.

Ville dela med mig om den sidan som ingen förstår av mig, inte ens jag själv. P.s jag mår bättre nu 😘😘

Likes

Comments

Mitt inre är både kaos och planerat. Jag är väldigt förvirrad i vad jag vill göra med mitt liv. Jag tycker de är orättvist att människors syfte är att jobba, ha pengar och materiella saker.
Jag vill få människor att förstå att denna värld vi lever i är inte så perfekt som den ser ut. Men istället för att bara veta om att den inte är så perfekt så vill jag att vi människor ska vakna upp och inse att vi kan ändra allt detta som är fel.

Jag är ett indigobarn. Mer känt som hippie eftersom de va då indigobarnen kom (de första). Indigobarnen har de namnet för att i deras aura så finns den indigo-blå färgen.
Indigo-barnens uppgift är att få människor att se de felen i samhället så vi kan bygga upp ett nytt samhälle där meningen med livet är kärlek.

Det va ett medium som sa till mig att jag var ett indigobarn, jag förstod att jag va de efter att jag läst om de. Istället för att se mig som den personen som inte passar in i samhället med diagnosen adhd, så förstår jag nu varför jag alltid varit så annorlunda. (Kommer ett inlägg längre fram där jag bara pratar om indigobarn).

I mitt liv har de varit väldigt rörigt. Min ena förälder är död. Min förälder som är kvar i livet kämpar för att vi ska ha de så bra som möjligt. Jag älskar min familj över allt annat! De är min styrka i livet. Om jag inte hade de personerna i livet så skulle jag inte stanna kvar på denna jord. Men eftersom jag vet hur de känns att förlora någon man älskar så skulle jag aldrig kunna göra så mot min familj. Då lever jag hellre och försöker leva på ett så positivt sätt jag kan. 😘😘

Likes

Comments