Halloj!
2018 redan? Oj tiden den flyger bara iväg, lite skrämmande att man har klarat sig så här långt i livet trots många år med motgångar.
Året började fint med pojkvännen, samt med hans familj jag nästad dog av skratt dock inga raketer men sak samma familjen är viktigare.
Nu den 4:e ska jag till ungdomsmottagningen och blocka bort min hormonspiral, sen eventuellt blir det bebis verkstad som jag har längtat.
Sen den 9:e blir det AF och se vad dom har att erbjuda mig, får väll göra ny utredning så får jag för kanske rätt diagnos.
Idag har jag bakat kanel bullar, dom funkar men dom kunde ju bli lite bättre men har ju inte bakat på länge. Sen den 5:e ska jag åka till Norrköping hämta min lillasyster, så ska hon vara oss mig och min pojkvän/sambo i tre nätter. Sen blir det väll lugnt förhoppningsvis, hoppas på det bästa iallafall. Nu ska jag vila på sängen, lyssna på Spotify och kanske somna lite tidigare inatt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kära läsare!
Igår gjorde jag det, hämtade mina alla kläder allt fick plats i en ryggsäck och två väskor men lite tungt var det men fick ju lite träning. Vaknade 06.45 även fast jag gick och la mig så sjukt sent, men idag ska jag och min andra halva göra våran måsten. Känns skumt men nu händer det!

Likes

Comments

Hej! Trots motgångar, så tror jag nu att livet börjar vända till det bättre för en gångs skull och så har jag slutat att vakna med panikångest vilket är super skönt. Lite skrämmande är det, att flytta igen och våga lita på nya människor på nytt. Men livet går vidare, trots att många har svikit mig så måste jag ändå fortsätta att leva och våga lita på människor. Inatt jag jag inte sovit något, men kommer väll somna när som. Jag känner att det är så skönt, så skönt att kunna koppla av och känna att jag är lycklig... Men vågar jag känna den känslan? Jag försöker kämpa igenom varje dag, försöker att hålla livsglädjen igång och jag ska försöka öppna mig mera.
Livet kan bara förändras till det bättre, jag har ända inget att förlora precis.
Håller tummar och tår att min glädje varar länge, trots att det är skrämmande med allt nytt.
Älskar honom verkligen!

Likes

Comments

Godmorgon!
Ringde min ena tant inne på ungdomskontoret, sa att jag ska flytta så slipper hon mig. Hon har ändå inte hjälpt så mycket, ska ringa min social gubben inne på socialkontoret och säga att jag flyttar klockan ett idag. Känns som att allt går neråt i Norrköping, men är så rädd att bli sårad djupare denna gång.
Drömde inget inatt vilket var skönt, somnade väldigt sent och behöver min sömn men kan inte koppla av tills jag vet att allt löser sig.
Varför kan inte livet alltid vara enkelt, varför kan jag inte alltid vara glad och sprallig. Det är skönt iallafall att vakna till snöfall, även fast jag inte vet hur verken julen eller nyåret blir.
Känns som att jag flyr, jag flyr från tryggheten även fast jag blir sårad av min ända trygghet men måste gå vidare och stå på mina egna fötter.

Likes

Comments

Drömmer konstigt, sovit till och från sen torsdags och försöker intala mig själv att allt kommer att bli bra. Men har blivit sårad tidigare, och försöker att inte göra så att glädjen försvinner men drömmarna säger annat.
Så jag klev upp ur den varma sängen, gick ut och tog en cigg för vaknade med lätt panikångest.
Kroppen skakar och jag försöker att hålla mig så lugn som det bara går, får se om jag somnar om igen eller om jag är vaken vet inte om jag vågar somna om igen.
#fuckpsykiskohälsa

Likes

Comments

Hejsan igen!
Vad har hänt? Kommer jag bli aktiv här inne? Hur mår jag?
Hänt en hel del, försökt att förklara för för ”sambon” att det är slut att det är bättre att vi är vänner. Varför? För att min aggression har växt så pass mycket, att jag trycker ner honom och när jag inte får ut i ord så slår jag honom. Så nu försöker socialen hitta en egen lägenhet till mig, det kan ta upp emot 2år. Så jag har åkt runt lite, förra helgen var jag oss mormor i Stockholm och natten till måndag gick inte som planerat precis.
Jag var själv då mormor var i Finland, slutade med att jag knaprade på 10 Lergigan och 5 styckna av min morgon medicin för depression. Ringde 1177, dom kopplande mig till akutpsykiatrin i Stockholm och jag fick gå dit tog 5min från mormor.
Jag blev inlagd över natten fick dricka kol, som var sjukt äckligt och dom ville hjälpa mig att komma tillbaka till hemkommunen (Norrköping) så att jag skulle bli inlagd där. Så jag åkte sen senare på dagen till Norrköping, pratade med dom och jag åkte dit. Väl framme så fick jag inte den hjälpen jag behövde, utan det enda akuta dom kunde göra var att skicka akut remiss till primavuxenpsyk. Jag blev så ledsen över att man behöver vara döende för att få hjälp, i sin egna hemkommun.
Nu mår jag helt okej, åkte till Nässjö i torsdags och här har jag nu varit har tid till min läkare den 13:e men ska ringa och säga att jag är sjuk. Jag orkar inte be om hjälp längre, dom förstår mig ändå inte dom vet inte hur nere jag egentligen är.
Kommer jag bli aktiv?
Ja kommer att bli aktiv, men vet inte riktigt när men det skulle vara kul om ni kunde kommentera om vad ni vill att jag ska skriva om!

Likes

Comments

Försöker handlar om att leva med psykisk ohälsa, handlar om hur man försöker att kämpa från att vara i botten till att kämpa sig upp till toppen.
Jag har alltid varit personen, som inte vill ha hjälp för har alltid trott att jag klarar av allting själv.
För ungefär två veckor sen ... Så hamnade jag på psykakuten, för första gången. Jag ringde självmant för att, nu har jag kommit till den gräns där jag känner att livet är hopplöst.
Trodde ärligt att jag skulle få bli inlagd, men istället fick jag Lergigan för att få sova för hade inte sovit många timmar den veckan.
Jag har nästan slutat att äta helt, men har ingen anorexia för jag har perioder då jag kanske äter varannan dag.
Har bloggat tidigare, det hjälpte mig så nu öppnade jag en ny då jag raderade min gamla.
Hoppas att ni vill följa mitt liv!
#kämpar&försöker

Likes

Comments