Skrivtisdag och ny mobil


Ikväll ska jag få en ny mobil. Mamma ska byta ut sin Galaxy S6 Edge mot en S9 plus, så jag ska få edgen. När den är maskinåterställd är den som gott som ny. Det ska bli najs att testa att fota med den, S5.an som jag har är helt värdelös tycker jag, haha. Så förhoppningsvis kommer det fler och bättre bilder på bloggen framöver!

Idag är det tisdag. Jag är sjukskriven och Anton är hemma från jobbet idag. Det är mysigt när vi är hemma båda två, för även om vi sitter framför varsin dator är det som att vi typ umgås ändå. Han sitter och programmerar medan jag skriver. Erkänner, jag spelade faktiskt lite Sims3 innan, men sedan har jag suttit och försökt hitta känslan som ska bära bok nummer två i min romanserie. Det är svårt att byta perspektiv när en har varit så djupt fokuserad i bok ett och den huvudkaraktären, men det är förbannat kul alltså. Det är något riktigt speciellt med att påbörja ett nytt bokprojekt!

Jag är inte klar med redigeringen av första boken ännu. 2018 ska jag ha skickat in manuset till förlaget, men än så länge är det mycket jobb kvar.


Gillar

Kommentarer