Sov hos min bror i går så hade inget internet, allså inget bloggande.

Igår så hade jag iallafall mark, jag red en häst vid namn Benita. Va sjukt länge sen men red henne! När vi red fram så travade vi över lite bommar och sådär. Hon kändes ganska seg och inte så positiv. Men efter vi kommit igång och började med själva övningen kändes det mycket bättre. Vi kortade över några galopp bommar. Och då lyckades vi riktgt bra. Hon lyssnade fint och va faktist lite framåt. Sen när vi travade av så vart det riktigt fina resultat då hon slappna av och blev riktigt fin :)

Bild från vårens terräng träning på Benita

Då om dagen.
Va i skolan hela dagen inga konstigheter där. Samma gammal vanliga saker liksom. När jag kom hem gick jag upp till stallet och fixade där. Och sen red en sväng på Effect.
Efter det så åkte jag till nrk och då tävlingsgruppen. Och vi hade hoppning. Som för det mesta red jag gulan. Vi hoppad fram på några små hinder och sen hoppade vi en bana. Kan inte säga att det gick nåt jätte bra men inte så jätte dåligt heller. Lyckades få han i riktigt bra fart och han bjöd verkligen framåt. Som absolut inte gulan brukar vilja göra. Men själva ridningen från min sida kändes slarvigt och inte alls bra. så minus till mig idag :/Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja!

Idag så ringde alarmet som vanligt vid 7, och jag lyckades hasa mig iväg till skolan i tid trots allt. Hände inget speciellt i skolan, lika ointressant som vanligt haha! :)

Idag så var det ju då tävlingsgruppen, hoppning. Det var en låång bana på 15 språng, och Prisse var huur fin som helst och hoppade allt utan att tveka! Så jag är nöjd! :)

Imorgon blir det skritta och på fredag ska Hanna, min skötare få rida på Prisse. De ska hoppa lite de också så det får bli en skrittur imorgon!

Men ni får hare! :D
Kram!/Patricia :)

Likes

Comments

Tja!

Idag har det varit en bra dag! :) Skolan gick bra och rullade på. Det blev direkt till stallet vid fyra och rida privatlektion för Fia. Det gick asbra, men vi fick verkligen jobba - en halvtimme utan någon paus alls! Det var lite allt möjligt, men mycket styrka. Öka minska tempot på mindre volter med ställning ut och in och massor utav sånna saker. Jag är helt slut!

Nu blir det mys framför tv:n och sen blir det till att kolla på nått avsnitt av ahs!

Imorgon står det mark med tävlingsgruppen på schemat. Tagga! :D

Kram! /Patricia :)

Likes

Comments

Just nu sitter både jag och Palle och har no. Vi ska göra nån kemi hypotes och allt vad det heter. Önska oss lycka till säger jag bara.. Hahah
// Rebecca & Patricia

Likes

Comments

Hade tänk och göra första dissen här på bloggen och självklart går den till den nya säsongen av ponnyakuten!!

Tycker för varje år som går så blir det bara löjligare och löjligare problem!! Har då bara sätt dom 2 första avsnitten men problemen dom har är ju endå lite konstiga !! Inte på hästen utan mer på ryttarna. Jag tycker själv inte man åker till ponnyakuten för att hästen bockar efter ett hinder. Det är endå nåt man får klara av om man ska ha en liten shettis tycker jag. Om man då inte ens vågar hoppa över en bom så kanske man ska försöka klara problem själv, då är det endå inte hästens problem. För jag har då aldrig sätt en häst som inte bockar eller springer dressyr perfekt varje dag. Det är endå nåt man får leva med när man har häst
Första två säsongerna va det endå problem som både va roliga och titta på och dom människorna behövde verkligen hjälp. Redan förra året började det spåra ut med vad dom har för folk. Dom blir bara mindre och mindre och problem bara tråkigare och tråkigare. Känns som om dom letar problem hos sin häst bara för att få komma med och hoppas bli nya Nelly Berntsson...

Så verkligen stor diss till ponnyakuten, då jag bara tyckte det fanns två med problem som passade i ponnyakuten.

Vart lite rörigt men hoppas ni förstår vad jag menar
//Rebecca

Likes

Comments

Idag blev det inge stall utan gjorde lite andra saker. Så mamma fixade stallet så hjälpa jag bara mamma in med hästarna från hagen.

Har även skrivit klart ett långt inlägg om min gamla häst myt. Men har tyvärr ingen dator och då inga bilder på han :/ men det ska komma inom kort :)
Men nu sitter jag iallafall och tittar på paradise hotell och myser med katten:)
//Rebecca

Likes

Comments

Tja! 

Idag så gick jag hem till Felicia efter skolan. Vi chillade runt lite, och sen så kom pappa och körde mig till stallet. Prisse var redan inne, och Hanna var där och hon visade sitt täcke hon gjort helt själv till Prisse! Det är riktigt snyggt och ser verkligen inte ut att vara hemmagjort! :)

Jag red iallafall lite i hagen idag, Prisse var pigg och glad och bockade som en galning tredje gången vi galopperade upp för backen haha! Dessutom såg han massor utav monster i skogen, den var tydligen jätteläskig idag. Men annars gick det somsagt bra haha! :)

Imorgon blir det till att dra ner direkt efter skolan och rida dressyr för Fia! 

Kram! Patricia 😊Likes

Comments

Denna gången från träningslägret i Tyskland!

Kram! /Patricia :)


Likes

Comments

Ganska vanlig dag idag, vaknade runt halv 1 och gjorde mig lite frukost och samtidigt som det tittade jag på ett till avsnitt av american horrer story. Patricia har verkligen lyckas göra mig helt besatt av det där programmet! Haha. Sen vid halv 2 där nånstans så gick jag upp till stallet och fixade Effect. Så vart det att rida ut en lång sväng. Va ute och red på lite alla möjliga små vägar. Effect va pigg jag glad som vanligt. Vart sen in och dricka varm choklad och värma mig lite och även titta på ennu mer american horrer story. Imorgon blir det skola igen.. börjar 10 i 9.. Ganska vanlig dag förutom att jag ska lämna in nån no som jag inte gjort nåt alls på eller fattar överhuvudtaget. Hehe

//RebeccaLikes

Comments

Hej!

Idag så blev det lite dressyr barbacka på Prisse i runt 30 minuter bara eftersom han konditionstränade igår. Han verkade inte så trött, han var fin och pigg och glad!

Har egentligen inte mer att säga nu, utan det blev en kortis dethär.

Kram! Patricia :)

Likes

Comments