Fantastiskt, fenomenalt, otroligt, färgsprakande och precis vad jag hoppats på. Helt klart den bästa föreställningen jag varit på, och då har jag tyvärr inte mycket att jämföra med. Men se det som såhär, denna satte ribban på framtida föreställningar - utan tvivel. Två och en halvtimma ren magi - men inget för dem som är rädda för clowner, i alla fall inte denna uppsättning, värt att notera.

Kommer helt klart heller inte att bli den sista föreställning av dess like för mig, jag har precis funnit något jag definitivt, mer än gärna, spenderar pengar på. Något som ger mer än bara en ägodel, något som ger dig härliga minnen som gör att man lever lite bättre, för en stund.

...Så, provar att komma tillbaka till skrivandet och se om jag kommer någonstans, eller ja, insett att det ger nått men låt oss se om man får ut nått utav de - det får tiden avgöra. Men hur komiskt är det inte att läsa det man en gång skrev.... det man trodde va tillräckligt tydligt men ändå inte "för" tydligt, om du förstår mig rätt. Sjukt kul! 

Inga bilder till detta inlägg tyvärr, är en av alla som respekterar regler när det kommer till dessa events. Men du hittar mer information kring Cirque du Soleil på webben. 

Ps: Såg denna show här på Teneriffa, där jag även arbetar och bor för närvarande.

Njut din dag! 🌟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har semester och det snöar ute.

Här sitter jag som självaste Carrie Bradshaw och kikar ut genom fönstret för att få inspiration till att skriva en drös med rader om mitt liv och nuets nu. Fast alltså, jag är inte alls som Carrie Bradshaw och efter ha sett en cyklist vurpa i snökaoset utanför och en och annan hundägare ute och rasta sin bästa vän, inser jag att semester för mig inte alls som alla andras.

Jag går upp varje morgon med att solen lyser mig i ansiktet eller att regnet dräller ner och orsakar världens oljud som bara naturen kan och det är alltid minst 20 graders värme utanför. Och då menar jag minst 20 grader och max graden som uppnåtts när jag arbetat är 50 grader. Låter som semester, jag vet, men det finns en hel del bakom denna fina fasad som bara "vi" vet och så låter vi det förbli ett tag till. Har du hört en familj bråka under en resa? Har du själv haft konflikter att lösa under en längre resa med familj, vänner eller sambo? Tillägg till det som nämnts ovan, är jag en av många som måste gå in och lösa dessa konflikter på grund av att vad man tidigare gjort för att lösa dessa hemma, inte fungerar utomlands. Det är bara några få formuleringar på mitt dagliga arbete.

Förväntningar är källan till allt och även detta en del av min vardag. Antingen så matar jag folk med det eller så får jag äta upp det själv. Detta fantastiska ord som vi alla har en tendens att beskylla andra för, hela tiden, så snart det inte klaffar med vad vi tänkt oss. Något som vi själva bygger upp, givetvis till stor del av vad andra säger. Men för att vara seriös, så finns det ingen som kan gå in och bestämma hur du ska tänka och hur du ser på saker och ting - det är det bara du själv som gör. Så åter igen, kan vi därför beskylla andra för de förväntningar vi bygger upp? Mitt svar skulle vara... beror på hur villig du är att vara ärlig mot mig och dig själv och förklara ditt problem som om du hade lovat något som aldrig blev av.

Förväntningar, ett ord jag gärna håller mig borta från, ett ord som smakar tropiska frukter och missnöje, allt i en salig blandning av sött och surt. Ett ord som beskriver vad DU ser och som DU vill ha det, oavsett om det är vad som erbjudas i verkligenheten.

Förväntningar, helt klart slöseri med tid! Bilda dig hellre en egen uppfattning men kom ihåg att behålla ditt sunda förnuftet, om du har något. Och låt saker och ting aldrig gå till överdrift... dumt, värdelöst och onödigt. Så är det!

Likes

Comments

Då sitter man här igen, och ska till ett försöka att skriva ner de krumelurer som dolds bakom denna otroligt intelligenta människa, jag. Hunnit med så otroligt mycket på mina senast 6 år och kortfattat har det väl sett ut enligt följande;

2008 Rymde från Sverige och gick i "skola" på GC (Gran Canaria) i 14 dagar och fick fortsatt jobb och begav mig kvickt till Turkiet och Alanya. Sedan följde en spännande resa till Egypten innan dårarna levde ut sina känslor och fick chansen att ta del av, nog världens mäktigaste plats, Egyptiska muséet i Kario.
Det blev 2009 och sommar kom åter och jag fick glädjens besked att resa tillbaka till Turkiet och de gjorde jag absolut utan problem. Fick en förfrågan av chefen om jag kunde tänka mig att bli manager inför min fjärde säsong, men tackade nej - mest på grund av idioter omkring oss som aldrig tänker sig för och trycker ner en och annan person då och då. Och jag ville inte bli en i raden. Så jag drog till Thailand istället och där hade jag en av världens bästa säsonger. Fantastiskt land, och visst återkom jag flera gånger igen. Efter ytterligare en sommar, tredje i raden, i Alanya tog jag mig också tillbaka till Thailand fyra vintrar i rad. Där fick jag ta del av Phuket, två vintrar i rad, men även Bangkok och Krabi provinsen. Åter igen, jag har bara gott och säga om detta land, Thailand!
Jag har även hunnit med en period i Bulgarien, på Rhodos och en hel del semester orter har jag även hunnit med.

Bästa semester minnen...
Singapore, en av världens renaste länder där  man inte kan köpa tuggummin i butik utan att visa leg. (Oklart om de faktiskt är sant!)
Kuala Lumpur, shopping paradis och har ett par rejäla coola byggnader att kika på och posa framför...
Hongkong, mega mysigt men inte alls som jag förväntade mig att det skulle vara. Tror jag hade förberett mig på enn mini Japan eller liknande. Men Disneyland var mysigt i vart fall.
New York - Wow vilken stad alltså, åker lätt tillbaka så fort jag får chansen.
Miami - Glam faktor på hög nivå... och var beredd på snygga människor, för alla smaker!
Dubai- troligen den snyggaste staden jag besökt på länge, och staden med hög WOW faktor. Alla borde ta en resa till Dubai! Alla!

Som du kan se, har jag rest runt en del, och jag tänker inte sluta än!

Likes

Comments

En sandö ca 1 timme från Hurghada stad. När man kom dit satte man sig upp alldeles yrvaken, eftersom klockan bara va 9 och man var tvungen att glida ur sängen kl 07.00...typ. Skönt att sova ombord på en båt, speciellt när solen lyser på en heeela tiden. Så bra kan man ha det ibland, och är det inte mysigt när en våg skvätter saltvatten på dig när du minst anar de?
Jag älskar det iaf....:))

Mahmya heter platsen, samam ö som även kallas Giftun Island & Paradise Island... men Mahmya är ändå mest unik då det är palm parasoll och inrett med solmattor och orientaliska kuddar och gosa bland. Buffen va gudmoligt god, och efter 5 månader i EGypten fick jag äntligen smaka på en goood fisk. Mums sa de...

 

Jag fick även möta nemo under havsytan och självklart har man införskaffat sig en undervattenskamera så idag skall jag iväg och lämna in filmen, och se hur bra bilder man fick... spännande! Av 27 möjliga bör det finnas ngr bra iaf *skratt

Jag ska bege mig till Mahmya fler gånger innan jag reser härifrån, Egypten egna Mauritius kopia. I love it, just love it. Bara den där kokosnötsdrinken som saknades... 

Pkryss

Likes

Comments

Nu vet jag vem jag är, och jag vet vad jag gör. Jag vet vart jag ska och jag följer mina mål. Jag ser ingen utväg i lögner utan jag ger raka svar, jag vet även vad som sårar så jag stannar kvar. Jag medger inga känslor om jag inte får respons och mitt hjärta stannar i kaoset där jag befinner mig. Jag ger mig inte utan strid och jag håller aldrig längre tyst, jag delger mina åsikter oavsett tankar omkring allt och ingenting. Du träffade mig när jag va svag, men nu när jag vet vad jag gör, är det svårt att göra mig mör. Tvivel finns det många, och många ångrar mycket i sina dar.Men vissa anser att man skall Leva ditt liv som att du inte har något kvar. 

Man lär sig utav sina misstag och man kan aldrig ha mer än rätt. Man ska heller aldrig tveka för att man tror att de kan vara fel just då, men innerst inne finns det en du kan lita på. Dina känsla är något du skall uppskatta mer, för hur det är som beskriver motsatsen och försöker få dig att tro något annat, så vill jag lova dig att själen aldrig har fel.

 

Njut dagen för de den är, och tänk aldrig tillbaka på vad du kunde ha gjort. Du kommer aldrig få tillbaka de dagarna och du kan aldrig rätta till de som du sa eller gjorde då. Lev i nuet min vän och älska som aldrig förr... kärleken kommer aldrig någonsin igen att knacka på din dörr. 

 Good Bye!

 

Dystert men sant, fasen vi alla baserar vårt liv på vad som skedde då och vad jag skulle gjort då... vad kan vi göra? i hade våra val och gick fel/rätt väg... man lär sig utav sina misstag och blir även en starkare person om man inser vad man fortfarande har att ge. Tveka aldrig en sekund när du vet att du gjort det förut... och vad resultatet blir, det kan aldrig bli mer än fel!!

 

Pkryss (made by me) "internt"

Likes

Comments

Sitter här och funderar över vilket land jag egentligen hamnat i. Jag menar... vem lagar en mini kyl genom att vända det upp o ner, när de vet att tidigare försök misslyckats gång på gång... vem ger böter till någon som kört för fort, och har olika avgifter var gång... vem har en poliskontroll i en rondell och vilket jävla land är det man hamnat i där taxichafförerna köpt sitt körkort... herre min gud säger jag bara. Hur kan man dessutom tro att en västlänning är kär i en bara för att man ser personen i ögonen och ler... shises! *asg

Hej allesamman, jag bor i Egypten och detta land är mer än knasigt.. ibland får man bara nog! ord som Inshalla och Malesh går mig på nerverna, man kan inte som förare (hotell) personal säga till en som mig, att "det kommer snart" Inshalla (om gud vill). Nästa gång någon säger, detta förbannade ord skall jag kräka ur mig ett o annat ord om detta. Tror man inte kan man inte säga så... Jag är inte den som inte bryr mig om seder etc, men men... jag ÅKER SNART! Frågan är när... ska bli så gött o komma till ett normalt, muslimskt land... turkiet. Där kan jag vara mig själv!

Men på tisdag komemr becka... då skall här lekas privatchafför och ojoj va godsaker, kläder jag kommer få..tjoohoooj! 

Btw, jag är OK... bomben sprängdes ca 8 timmar med buss härifrån... och det sägs inte vara några veteraner som orsak skadan. Lär åka fast snart, trots 20 miljoner invånare så är mångas käftaröppna för behag... skvaller... 

 

Nattinatt, nu skall ja sova för imorgon blir det en heldag till havs. Giftun Island skall besökas och fiskar skall beskådas... uuuunderbart, inte sant! ;)

Likes

Comments

idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag.... tänk att om mor&far inte fått till de för sisådär exakt 22 år sedan skulle ni inte läst denna logg. Lite oklokt och läsa sånna inläg, ja vet, men det är ju bara ren fakta?! ;)

Brandy - True

"There is nothing worse then be in love alone"

 

 

Nu skall ja till Shade och avnjuta en go drink :D

Likes

Comments

Jag saknar dans.... 
- lösgodis
- willys chips *skratt
- go feta ost som inte är sk "white cheese"
- Pim's i skövde
- Räkmacka
- Svenska butiker, fasta priser
- Rea (helt otroligt, men visst är de kul o fynda)
- Spänning... 
- Fjärilar i magen, de va ett tag sen nu...
- TACOS... för dem som smakat hos mig vet vad jag menar
- Sushi (gamlestans sushi ställe)
- Biljardkvällar
- Fet kebabpizza med massa sås
- Mörker mys... killa ryggen, massage, pill i håret och goa filmer
- Tågresor, åkte säkert 2-3 gånger i veckan förut... men de var det värt, för kul hade ja...
- Handla mat med pappp... du o jag pappsen, vi vet vart och när :))
- Vovven, Pontus är hans namn... 
- Köra volvo :D
- Singstar...
- Lager...
- Fika möjligheterna hemma
- Göteborg, ljuva götet.... saknar din charm
- Inreda hemmet
- Alla mina saker
- Familjen, avståndet har verkligen stärkt oss (kärlek)
.... en säkerligen fler saker.... men vissa saker ska förbli onämnda :)

Jag saknar dig & er.... Vi ses i sommar hoppas ja!

Likes

Comments

När jag vaknade tänkte jag först bara på vatten, men jag ahde inget så jag moffade i mig en clementin istället & det hjälpte faktiskt. Somnade om och drömde världens konstigaste dröm. Jag må ha drömt och jätte svampar och döda människor som jagar mig i klädbutiker, men den här gången var det annorlunda. Denna gången var "du" en pilot samt tekniknisse, på samma gång. Och jag kom in med en sk servicemobil som vi för att klantiga jag tog ett steg för långt ut och ramlade i vattnet när ja såg ett yngre barn bada själv. Dansk unge vill ja även påpeka haha. Jag kom med mobilen och problemet var simkortet som i sin tur även va batteriet. "Du" lät alla andra vänta för du ville hjälpa mig med mitt kort, för du vet att du är bra på de. En man stod o kollade varför du dröjde så du började dela ut en massa mat till alla för du helt plötsligt även en som jobbade i en teknikbutik som även sålde mat, bland annat kattmat som du tyckte ja behövde. (skratt) Jag spelade med för jag ville ha din hjälp, mina kollegor som plötsligt dök upp förstod inte riktigt, men du fortsatte. Sen gick du helt plötsligt ut från disken och skulle säga hej då till mig... o kysste mig. (romantiskt va haha) du var kortare och håret stod åt alla håll, väldigt lustigt. Men annars var allt som vanligt. Du kysste mig igen och frågade om ja va avundsjuk/svartsjuk på den där "bitchen du träffade nu" ja blev chockad över ordvalet... men ja sa nej. ja sa, jag vet.... jag vet. Sen mötte vi igen i en skog där ja skulle få mobilen, och du frågade efter en cigg... (chockad BIGTIME) men cigg hade ja.... *haha* mobilen fick ja o dina vänner kom... denna gången var det du som sa "ja vet, jag vet..." Väldigt gulligt... mm jag håller med, men sen kommer de hemska.
Jag fortsatte drömmen nämligen med att jag började känna att mina tänder va lite lösa, några av dem, och ville komma i kontakt med en tandläkare. Vi ringde och kom, men tandläkaren, som visade sig vara Nanny, hade åkt på semester...till huset brevid. Jag kom dit satte mig i stolen direkt, fick resa mig för att skriva på ngt papper... då jag helt plötsligt började spotta utm ina tänder... till o me skruvarna flög ur.... SKIT ÄCKLIGT AVSLUT!! Men ändå vakna jag inte... tänderna såg ut som legobitar btw... inte spetsiga utan roten va väldigt fyrkantig och bulig haha...

För er läsare, ja är lite knas... men de är en del av charmen....
Någon som vet vad detta kan betyda, skriva gärna...

Back to work!

Likes

Comments

Folk vet hur mycket jag hatar kedje mail, man får det till slut tillsänt 100 gånger om inte mer. Men jag har även en god vän som är likadan, som sände mig mailet så givetvis blev jag nyfiken. Det stod följande;

"Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... ' Om du har öppnat detta mejl, är du tvungen att skicka det vidare till de flickor du känner..
"
Enligt mig så är det förbannat sant... Men livet är inte alltid rättvist och visst snubblar man över idioter lite då & då, men de hör livet till. Vem har inte gjort det som står... om inte, shit va omänsklig du måste vara!

Ska sitta och googla vidare här på kontoret, svarat på mail, skriver alltid så jäkla långt... förtår inte vad orden kommer ifrån men i mailen landar dem iaf. haha.... Puss & knuss

Likes

Comments