Två inlägg på en kväll, duktig är jag🤓
Iallafall, jag tänkte snacka om mina mål, långsiktigt och även 2018.
Under 2018 vill jag få över 65% på lagtävlans programmet (nationell) som jag då ska debutera i Mars. Jag har ganska realistiska mål detta året, vill inte sätta för mycket press på varken mig eller Ziro.
Överlag vill jag tävla OS, EM, VM osv, vill bli bäst i Europa, och om möjligt världen såklart.
Stora mål, men det är dit jag siktar (väldigt) sakta men säkert. Just nu är jag ju 13 så först är det väl att kvala SM och troligen vinna något år..😋
-
Jag är med i ridsportsförbundets Utvecklingstrupp för unga dressyrryttare. Ganska svårt att förklara exakt vad som menas men man ska ha kontakt med en kvinna och skriva mål och planeringar för att sedan skicka till henne. Imorgon drar vi iväg till STRÖMSHOLM för att träffa U25 och andra i min trupp, på en Avsutten träff. Vi kommer ha utvecklingssamtal och diskutera mina mål och tankar, äta middag och finns även en clinic. MEN, av privata andledningar måste vi vara där en kort tid, från eftermiddag till söndag morgon. MEN hur kul??!! Ska bli intressant...dock önskat att vi kunde bara där utan stress men..det blir så nu tyvärr.😩🌟

Ex dressage

Evelina Strand och San Ziro (Ziro)

Likes

Comments

Idag fredag tränade vi för Catrine och hon satt även på Ziro en stund för att jobba igenom honom lite. När jag satt upp igen arbetade vi igenom slutorna, där han kändes emot slutet.
Jag fick fokusera på att hålla min hand stadig och kommer fortsätta tänka på det framöver ..😅
Annars så red jag lite ökningar på volten och halvhalter. Fick en jättebra känsla och är nöjd efter dagens pass, en ⭐️ till Ziro idag!

Ex dressage

Evelina Strand och San Ziro (Ziro)

Likes

Comments

Startar bloggen

Så, jag var påväg hem från skolan och fick en tanke att jag kanske skulle starta en blogg igen. Vilket jag bestämde mig för att göra nu då.
Ez dressage, så heter jag här och på instagram, där ni gärna kan följa mig också)! 😁
Jag är född 2004 (blir 14 detta året) och heter Evelina Strand. Jag rider och tävlar aktivt min D-ponny San Ziro som jag har lärt mig det mesta på. Han är en erfaren dressyrhäst som tidigare tävlat Fei klasser och tävlat aktivt. Han är ganska bekväm och kräver att man rider rätt hela tiden, men duktig och världens snällaste ponny!
2018 är året vi ska debutera nationellt, superroligt såklart!! Jag ser dram emot fler år med min fina ponny, och ni får gärna följa våran resa här på sociala medier😃😃🐴

Ex dressage

Evelina Strand och San Ziro (Ziro)

Likes

Comments