Igår kom min älskade Rosanna, min bästa vän och gudmor till mina barn. VI drack kaffe, snackade skit och gick ut i lekparken med barnen. Jag och Junior gick en liten promenad och hittade även en skalbagge bl.a. Sen köpte vi glass och gick hem.

Nu har jag precis lämnat barnen på förskolan, Grim är hemma med feber men det är ändå påsklov för honom så det är inte hela världen. De minsta kändes lite hängiga imorse men hade ingen feber så vi får se hur det artar sig under dagen. Känner att jag inte riktigt kan vabba min andra vecka på ett nytt jobb liksom men i värsta fall kanske jag blir tvungen. Idag kunde lyckligtvis min svärmor hjälpa till med Grim, känns inte okej att lämna honom själv trots att han är så stor. Har hört att jag är hönsig men han är ändå bara 9 år i några månader till, min bebis!

Så taggad inför det nya jobbet by the way! Jag kan inte fatta att jag blir fast direkt! Fy fan vad skönt alltså! äntligen fast igen! Denna vecka någonting kommer min framtida chef ringa och berätta hur de hade tänkt med startdatum, hoppas på så tidigt som möjligt i augusti men ändå att jag hinner få lite semester.

Nej nu ska jag sitta och frysa vidare här väntandes på bussen. Helvete! har alldeles för lite kläder på mig idag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments