Bubble

Har du noen gang tenkt over, hvor mye det er som skjer rundt oss som vi ikke slipper inn? Ting, handlinger, følelser som vi heller stenger ute istedenfor å stå opp mot det?


Jeg er en student, en ung jente i 20 årene. I blant tenker jeg, hvordan havnet jeg her? Hvorfor meg? Jeg lurer på om jeg har en magnet som tiltrekker menn til meg. Det er ikke bare menn, det er menn som er i forhold, forlovet eller gift. Jeg føler meg som et sexobjekt. Det er jo trøs alt det jeg er i deres øyne.


Når jeg var yngre, pleide jeg å tenke at kjærlighet varer for evig og alltid.

At jeg kommer til å finne meg en mann, en kjæreste, en bestevenn som jeg vil bli grå sammen med.

Helt frem til nå.

Utroskap, noe av det jeg ser mest rundt meg. Det er blitt like normalt som å spise brød til frokost, ikke alle liker det, men du gjør det jo hvis du har lyst. Det er jo ikke bra, fordi det er jo usunt, så du legger jo gjerne på deg ekstra kilo hvis du gjør det ofte, men så lenge du gjør det i blant, så går det jo bra. Ingen som merker at du spiser brød til frokost.

Så hva er egentlig poenget med bloggen min?

Her skal jeg fortelle dere mine historier. Hva jeg som ei ung jente opplever og ser. Jeg skal åpne øyne deres, slik at dere skal være klare over hva det er som foregår rundt dere.


Eyeswideshut


#sex #forhold #kjærester #ekteskap #forlovelse #utroskap

Liker

Kommentarer