Vår första vernissage!

Foto, Inspiration, Skola , Sammanfattning

Idag hade vi på Konst & Design vår första vernissage!!!
Det va sjukt kul och alla hade gjort så coola och intressanta verk. Allt från text till foto till grafik till tryck. En fick verkligen sjukt mycket inspiration av allt och att bara vara i vårt vernissage-rum. Amazing!

Jag blev dessvärre inte så nöjd med min bild. Iallafall inte i början. Jag tyckte inte om mitt koncept eller bildens uttryck. Den gav inte mig nått speciellt direkt utan jag hade hellre velat visa dem tre bilderna ovan. Däremot hade vi en uppgift vi skulle följa, inte jättestrikt, men bilden jag valde passade bättre då och i slutändan blev allt jättebra ändå!
Så jag är SUPERnöjd. Trots prestationsnojja. Och stress. Och lite negativitet. Allt blev bra och jag är nöjd. DET känns så jävla skönt.
Kram!

Skult suddig och dålig kvalle på bilden men här är den som jag ställde ut.
Det är Berlinmuren med ett nybyggt hotell bakom. Vi skulle försöka fota och gestalta platser och om platser själar kan förändras. Jag ville skildra miljon och platsens själ på ett sätt som visar nu och då. Typ som kontraster mot varandra. Trots att vi förädlar våra platser och vår jord tror inte jag att vi kan göra mer än att omvandla. Inte ta bort. Därför tycker inte jag att platsers själar försvinner bara för att det stylas om lite lyx hit och nybyggnation dit. Muren fanns. Människor stängdes in och ifrån varandra. Och mänskligs rättigheter var bortom all intresse. Det var mörkt.

Gillar

Kommentarer

amandaturbo
amandaturbo,
Jätte intressant tankesätt du har och vilka fina bilder 😍
nouw.com/amandaturbo
exponera
exponera,
Tack så jättemycket!!
nouw.com/exponera