NY DATOR

Uncategorized

Hej!

Sitter i Malmö-soffan med min NYA dator i knäet. Har försökt samla pengar till den här saken så jävla länge. Fyfan vad mycket pengar för en data.. Men fin är det, lilla MacBook Air:en, hihi.

Senast jag blogga var...längesen... En del har hänt, både bra och sämre, hälsosamma och kassa saker. Mitt hår växer så det knakar och de e najs. Jobbar fortfarande extra på Espresso House och i måndags började skolan igen. Tyvärr känns det ganska tungt just nu. Med rutiner, måsten och krav igen. Jag vet att jag inte är bra på sånt längre som jag en gång var, men jag har blivit ännu sämre och vettefan hur jag ska lösa det. Tror jag bara ska ta allt som det kommer, leka med min nya Air, mysa med Carl och vänta ut denna vinter som börjar bli riktigt svinigt kall..

Och bloggen. Här. Vad jag ska göra med detta? Eftersom jag e så kass på rutiner atm.. Well, nu har jag iaf en dator tillgänglig 24/7 och nu när jag väl sitter här och skriver känner jag ett efterlängtat lugn. Jag tror jag har saknat det här med att skriva och ladda upp bilder. På sistone har jag haft sån jävla idétorka. Eller mer som utmattning. Jag har inte haft nån motivation, lust eller glädje att göra något kreativt, vilket känns kasst. Men samtidigt vill jag inte döma mig själv för innerst inne vet jag att jag inte kan hjälpa det. Att vara utmattat alltså. Jag fick btw höra ett roligt förslag kring ett passande nyårslöfte för mig; ''du kanske ska börja må lite bättre, asså så du inte är så trött hela tiden.'' I mina öron hördes bara den synonyma meningen; ''du kanske ska börja rycka upp dig lite''. Haha ja vafan.. det kanske en skulle. Om det var fysiskt och psykiskt möjligt att göra något som absolut inte går. Det är som att säga till en döv person att bara ''koncentrera sig'' och verkligen lyssna, för DÅ.. då går det nog. Tror inte personen ville något illa egentligen. Men det är så mycket okunskap bakom sånna ''förslag''..

Aja. Fan detta börjar bli ett långt inlägg haha. Men har varit så längesen som jag satt och skrev vid ett tangentbord, och det är en sån jävla najs känsla att slippa knappa på mini-bokstäver på mobilen. Nu när jag vill börja skriva här igen försöker jag komma på om vad?? Jag vet att det mesta som jag skriver om är känslor och tankar. Mest kring ångest. Jag är en ångestperson I guess. Eller det vet jag. Men Jag vill börja skriva om annat också, Typ som dikter. Och små berättelser. Eller så blir det bara fortsatta tankar från mitt oklara huvud. Vi får se. Ska gå och lägga mig och min trötta hjärna i sängen nu. Vi hörs!

Godnatt<3


Gillar

Kommentarer