San Diego state of mind

San Diego markerte slutten på eventyret vårt i USA for denne gang. Etter noen hektiske uker med fjellturer, lange strekninger på motorvegen og dødelig ørkenvarme var det på tide med den avslappende delen. Etter en fullpakket timeplan hadde vi hverken oversikt over dag eller tid, og de siste dagene i San Diego var som en sømløs drøm.


Pacific Beach


Vi startet oppholdet på Pacific beach, nærmere bestemt Catamaran resort and spa. Hotellet hadde en perfekt beliggenhet og det var utrolig koselig å bo der! Dagene ble ofte startet med en Acaii Bowl på fantastiske Rum And Jungle Cafè der Frank var stamkunde da han bodde i SD. Jeg ble helt hektet. Jeg spiste meg gjennom Acaii menyen deres for å si det mildt. For å varirere ble det også et par frokoster på iHop, hehe. Pacific beach blir også omkalt som PB, noe jeg ikke forsto før mot slutten av oppholdet. Jeg trodde folk var over gjennomsnittet interessert i Peanut Butter...God, mett og rik på energi spaserte vi som regel langs stranden og nøyt morgensolen og omgivelsene rundt oss. Temperaturen var veldig behagelig med en lett bris fra havet og vi kunne spotte surfere fra tidlig om morgenen. Folk gikk på roller blades, løp eller lekte i sanden, og jeg ønsket ofte at det var der jeg bodde - for alltid.I hovedsak brukte vi tiden på å spise is og ligge på stranden, akkurat som vi liker det. I USA er det en kjede som heter Coldstone som er helt AMAZING! Vi spiste der hver dag, og til slutt ble vi så rutinerte at vi laget vår egenkomponerte is. Den hadde både karamell og sjokolade fudge, reeses miniature cups og brownies. Jeg er en selverklært isekspert, og det er et faktum at kun jeg brukte over 4000 kr på is i 2016. Sorry not sorry. Ellers er det å anbefale å bestille "birthdaycake remix". Thank me later. For å variere på isfronten besøkte vi også hyppig "the Baked Bear" som også var helt utrolig. Hvorfor har vi ikke sånn i Norge?Dersom du skulle bli kvalm på is (noe som er utenfor min forståelse) anbefaler jeg å ta turen innom Board & Brew. Her får du heftige sandwiches servert i en kul og avslappet atmosfære. Vi spiste kalkun og avokado sandwichen deres ofte, og ble aldri skuffet.Det er mye man kan gjøre på PB og området rundt. Man kan for eksempel føle endorfiner blandet med adrenalin på Mission beach eller smake på lokalt øl i de mange barene langs stranden. Vi endte som regel opp på Chipotle med hver vår burrito etterfulgt av en spasertur på stranden for å nyte solnedgangen - klassisk Lene og Frank på tur.Som dere sikkert har forstått nå så dreier livet mitt seg om is, strand og solnedgang. PB innfridde på alle mulige måter. Mens jeg skriver dette innlegget ble så mange gode minner vekket at jeg ser på billetter tilbake as we speak/type.

La Jolla


Etter noen laidbacke dager på PB ventet luksuriøse La Jolla på oss. Dette er "rikmannsstrøket" i San Diego, og det vises godt med hus til flere millioner dollar, eksklusive butikker og blendende biler. Vi bodde på flotte Hotel La Jolla by Hilton. Selv om PB var helt fantastisk, er det nok i La jolla vi kommer til å bo neste gang også. Alt var så utrolig koselig, og det knyter seg i magen av savn bare av å skrive om det. Her dro vi ut med kajakk i stillehavet, spiste mer is, shoppet og tuslet langs idylliske parker og strender. Her tilbragte vi litt mer tid på selve hotellet også, men det er kanskje ikke så rart når du kan nyte denne utsikten fra rommet:Verandaen var i glass, så den forringet ikke utsikten, og det var selvsagt gulv til tak vindu/skyvedør. Sengesettet var det mykeste jeg har hatt mot huden og rommet var svalt og deilig. Da vet dere hvor dere skal bo om dere planlegger en tur hit i hvert fall. Det var også helt grei utsikt fra baren i toppetasjen.


Vi besøkte også flere kjøpesenter i San Diego, og jeg må bare si: Jeg elsker kjøpesenter i California!!! Du går egentlig utendørs med dekorative palmetrær og fontener omringet av butikker. Fashion Valley, Las Americas og UTC er det bare å notere med en gang - samtidig som du bestiller billett til San Diego.

Noe om er et must om du besøker San Diego er å spise Fish Tacos. Dette er noe som er typisk SD. Jeg vet det kan høres ekkelt ut, men det er vanvittig godt! Jeg er ikke spesielt glad i sjømat engang.

San Diego er en utrolig herlig plass å bare leve i. Mitt aller beste tips er egentlig å bare gjøre akkurat det du føler for i øyeblikket, og kjenne på omgivelsene. For meg innebar det mye mat og iskrem, men det å dra på kinodate eller pubcrawl er også helt magisk i Cali. Jeg får bare ikke snakket varmt nok om dette stedet.Da har jeg delt noen av mine beste minner fra en uforglemmelig roadtrip rundt i USA. Om du bestemmer deg for å ta denne turen kommer du ikke til å angre et sekund. Tusen takk for at du bestilte den flybilletten til LA som eskalerte, Frank <3

- Lene

Liker

Kommentarer

Madelenlo
Madelenlo,
Hvilke fantastiske bilder, ser ut som en drøm!<33nouw.com/madelenlo
explorista
explorista,
Tusen takk!! <3<3nouw.com/explorista
camillacecilia
camillacecilia,
Nydelige bilder!😍nouw.com/camillacecilia
explorista
explorista,
Tusen takk, det setter jeg stor pris på at du sier <3 nouw.com/explorista
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229