Vandra med mig på Lesbos eller Kreta

Jag har runt trettital vandringar och utflykter att erbjuda på Lesbos och Kreta. Jag kan erbjuda vandringar i alla svårighetsgrader, från lätta till mer avancerade vandringar på förfrågan. Vi går normalt i små grupper på max åtta personer. Låt mig få veta vad du vill uppleva mest. Mycket historia eller lite mindre historia? Höga berg eller så lite backar som möjligt? Kultur och pittoreska byar? Vill du gå enstaka vandring eller en hel vecka? Jag skräddarsyr efter dina önskemål med innehåll och svårighetsgrad som passar just dig.

Kreta är Greklands största ö och mycket välbekant för många turister. Ön är också stor nog för att man ska hitta det genuina Grekland med en vildmark och natur som lockar många vandrare. Kreta erbjuder vandringar i hög terräng uppe i bergen, i djupa raviner samt även fina kustvandringar där berg möter hav. Öns långa historia är närvarande hela tiden och kryddar på äventyrskänslan.

Lesbos är ett riktigt äventyr och den tredje största ön i Grekland, där vi finner en ovanligt stor variation på naturen. Här vandrar vi i olivlundar, tallskogar och kastanjeskogar med inslag av vilda fruktträd. Annan natur att vandra i är stäpplandskap präglat av garrigue och maquis. Vi hittar här flera bergsområden, men också ett flertal våtmarker och lågland med ett rikt djurliv. Ja variationen är stor på Lesbos och precis som på Kreta finner vi också det genuina Grekland med många små byar och en rik kultur, lång historia, god mat och gästfrihet.

Tveka inte och kom med en förfrågan om du är intresserad. Du är välkommen med ett E-mail till mig på [email protected]

Mer info finns på www.lesvosmagicadventure.se

Foto: Mats Randow

Gillar

Kommentarer

Instagram